Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a93n 29R10á30ž

15. 4. 2016 17:36

Názory vrcholové političky strany, která naprosto propadla ve volbách, a neúspěšné kandidátky na ledacos, včetně kandidatury prezidentské, mohou být opravdu inspirativní. ;-D

8 0
možnosti
JS

Ten titulek je skutečně vynikající. Fico je premiér, co je to nebo kdo je to Vašáryová? Byla to vynikající a slíčná herečka. Byla.....

7 3
možnosti
JR

J16a26n 28R58á91ž

15. 4. 2016 17:47

Taky jsem se pobavil a představil si stejně duchaplný titul: "Namísto Královny Alžběty dorazil sir Humphrey a poskytl podnětný rozhovor Britským listům"

6 0
možnosti
Foto

Kdyby se Vašaryová stala jednou prezidentkou Slovenska mohli bychom jim jenom tiše závidět, jen těžko u nás hledám podobnou osobnost a političku. JinakR^

10 12
možnosti
SB

Úspěšně byste ji našel třeba v Táně Fischerové, která též pronášela naprosté nesmysly jako paní Vašáryová.

U nás naštěstí nedostala ani pět procent a do druhého kola nepostoupila.

Krasořečnické ekvilibristiky skutečně Evropu nezachrání před tím, co se na ni řítí.

17 1
možnosti
SB

Jeden názor jsem už napsal a ještě jeden napíši:

Právě takoví polykači na první pohled hezky znějících prohlášení, ale ve skutečnosti prázdných frází, jako že nějaký prezident spojí národ, tedy právě takoví lidé, jako jste Vy, pane Holube, jsou přímo požehnáním pro současnou vládní garnituru v Evropě, protože se nechávají utáhnout na vařené nudli a podporují ty flákače, kteří svou nečinností posílají Evropu do největšího civilizačního kolapsu, jaký si jen lze představit.

Takové "spojování národa", "pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí", "Evropa bude společným domovem vzájemně se respektujících národů" (a já se ptám, jak se asi odstraní ty vášně, které v Evropě mezi jednotlivými národy existují již celá staletí), "vyšší morální výzvy", "nepolitická politika" apod., jsou dobré jen k tomu, aby u nepřemýšlivých lidí odvedly pozornost od toho, že celá ta bruselská, berlínská, pařížské nebo pražskohavlovská garnitura jenom žvanily, nic nedělaly, pronášely prázdné fráze a převedly Evropu na pokraj civilizační zkázy.

16 2
možnosti
Foto

Snad jen, že autor článku není asi toliko ,,polykačem", jako spíše zaníceným a trvalým angažovaným propagátorem Vámi zmíněného:-/

6 0
možnosti
Foto

Škoda, že pí M.V. takto hovořila toliko v Bakalově a nikoli i veřejnoprávním mediu mediu:-/

V online publicistickém projektu DVTV, který vyrábí videoobsah pro Bakalovu Economii, došlo k majetkovým změnám. Z kola ven je editorka Lenka Titková Vinšová, zbylí vlastníci Daniela Drtinová, Martin Veselovský (oba na fotce), Jan Rozkošný a Jan Ouředník si rozdělili její podíl. Všichni čtyři majitelé tak vlastní po 25 procentech DVTV.

5 0
možnosti
SB

Fráze o tom, že nějaký prezident bude spojovat národ, je vždy prázdné krasořečnění, ať už s tím přijde Zeman jako prezidentský kandidát, nebo Vy jako bloger.

Jestliže pomyslná stará Blažková má na nějakou věc stejný názor jako pomyslný Freda Vopršálek, nepotřebují prezidenta, který by je po této stránce spojil. Takový prezident je nespojí, protože z tohoto hlediska už spojeni jsou, i kdyby se navzájem neznali a nikdy se v životě neviděli.

A jestliže na něco mají odlišný názor, tak je žádný prezident nespojí. Jeden z nich na něj bude nadávat a druhý z nich ho bude chválit. Ale není možné, aby někdo spojil národ, protože lidé byli, jsou a budou názorově rozděleni.

Patřím k lidem, kteří Zemana budou volit znovu, jestliže bude znovu kandidovat, ale jeho slova o tom, že se bude snažit národ spojit, jsou jen plácnutím do vody. On národ ani žádný jiný člověk národ ani nespojí, ani nerozpojí, protože rozdílnost názorů je zcela nezávislá na osobě prezidenta, ať už jím je Zeman, Schwarzenberg nebo třeba Pepa Vomáčka.

13 3
možnosti
Foto

R^

P.S.: ten palec není proto, že jste rozhodnut volit M.Z. znovu. To je každého volba a právo jeho svobod. rozhodnutí;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik