Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Babis JE ta mafie. Nejhorsi, ktera byla u moci od roku 1989. Zjistete si neco o jeho nasilnem prevzeti Agrofertu, obklopeni agenty StB, vlastni tajnou policii, cenzurou a vlastnictvi medii, omezovani svovod obcanu... Neverte jeho PR kecum.

0 0
možnosti
RK

Že mu věří tolik lidí může mít jen dvě vysvětlení - buď je neskutečný manipulátor nebo je jen průměrný lhář a Češi jsou neskuteční troubové.

5 0
možnosti
JR

J46a80r96a 62R60a48n72k

26. 5. 2016 2:12

Pamatuji kdyz mi pratele rikali, ze ma dost, ze bude jediny, ktery nebude chtit vic, kdyz uz ma nahrabano a diky rodicum, kteri za totality meli "moznost" - se narodil se zlatou lzickou, jak se zde rika.

1 0
možnosti
Foto

sám spíš nechápu 2. místo Chovance. Babiš v politice umravnil mafii, která mohla mít pod palcem celou politickou kliku, protože na všechny co chtěli rychle zbohatnout mohla mít důkazy, že brali. Jeho nikdo nepodplatí, protože to nemá zapotřebí.

0 7
možnosti
MM

A to je jeden právě z těch bludů, který je rozšířen a dost lidí tomu bezmezně věří. Včetně vás. Bohužel. Už z logiky věci, každý podnikatel, který jde do politiky, tam jde především kvůli penězům a obchodům. A je jedno jestli má na kontě 10 milionů nebo 10 miliard. Stačí jednoduše používat hlavu, ale je pravda, že Češi jsou známí tím, že drobné až velké lži milují a tak bezmezně věří i takovým lidem, jako třeba Babiš.

0 0
možnosti
IC

Na každou se vaří voda.

2 0
možnosti
MC

Ano máte pravdu. Lidé velmi rychle zapomínají, ale pouze levici. Babiš je takový unikát. Pravicový levičák.

0 0
možnosti