Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

E82v44ž34e27n 53P14o31l79á60k

21. 12. 2015 12:05

Takže si to shrňme:

Lež č. 1 - "Uprchlíci ze zemí severní a střední Afriky" - tam se všude válčí, opravdu?

Lež č. 2 - "Naše" angažovanost v dotyčných zemích a vývoz demokracie. Například moje osobní angažovanost? Navíc když s většinou dotyčných operací nesouhlasím? A vůbec celý článek v duchu "my" - autor opět staví sebe sama do role mluvčího všech občanů.

Lež č. 3 - "nenávidíme uprchlíky" - nejen opět "my", ale navíc telepatická schopnost rozeznat emoci většiny národa oproti "uprchlíkům", kterou neumí autor odlišit od nelibosti k jejich invazi do Evropy. Když si nevezmu domů bezdomovce, také ho nemusím nutně nenávidět.

Lež č. 4 " jejich radikalizace a naším odmítáním, rasistickými a xenofobními názory" - pár tupých nálepek aby se neřeklo. A pán se bojí jejich radikalizace, ale přitom jsou to jinak hodné a přínosné ovečky. Takže vlastně terorismus vyprovokovali ti krvelační xenofobové.

Lež č. 5 "zemích, do kterých my se jezdíme hezky levně rekreovat" kolik z "nás" do takových zemí ještě jezdí? Naposled si troufl leda Kramný a pár holčiček, které objevovaly krásy islámu.

Jistě jsem nevyjmenoval všechny.

9 0
možnosti
Foto

P22a62v64e30l 87H57o54l13u92b

21. 12. 2015 14:05

1) nic takového jsem nenapsal... rozdělil jsem oba problémy, ale mají společného jmenovatele "nás" agresory a šiřitele "demokracie",

2) alibismus a sebestřednost... když píšu o nás, píšu většinou o naší západní křesťanské civilizaci, ale vidím že pro mnohé z Vás bych měl přiložit vysvětlující doušku... jinak do této civilizace samozřejmě patříme i my...,

3) opět to samé, my myšleno Evropa, nás nevyjímaje...

4) terorismus vyprovokovala naše "demokratická" společnost... nazývejte si jí jak chcete, já ji říkám nacistická... Bez naší agrese by oni neměli důvod jít nám po krku...

5) jezdili a jezdí... jezdí ti co nejsou k strachu propagandou vyděšení jako VY... Já jsem v Islámských zemích byl několikrát a nejen pouze v turistických centrech a obavu z nich rozhodně nemám... Jsou to lidé jako my z masa a kostí. Vyznávají jinou kulturu, která Vám je možná proti srsti, byť o ní vůbec nic nevíte, znáte jenom propagandu!

Co je to lež a pravda? Já lžu a vy máte pravdu? Protože Vás a Vám podobných je více tak máte pravdu? Hitler, Stalin např. a jejich stoupenci měli tedy také pravdu ve své době? a jejich odpůrci z nichž mnoho nepřežili se mýlili?

To že něco nechápete, neznamená, že to tak není! A mimochodem, já osobě rozhodně netvrdím, že mám pravdu. Ani si nemyslím že lžu. Prostě šířím svůj názor... A vy jste žijícím dokladem toho, že nemáte potuchy o tom co je to demokracie!

0 6
možnosti
ZD

tak jsem nejprve dozvěděl ...že jsme jako ČR republika způsobili chaos a válku na dálném východě...nevím...že bych někde něco způsobili a lhal jsem někomu o jaderných zbraních atd...potom již jenom kupa nesmyslů...autore...začínáte připomínat pana Pezcinského...jste jiný jen v tom...že nemáte ty správné úderné výrazy...ale to se dá změnit...stačí mít jenom dobré vedení a správnou korektorku...nemyslím tím pravpisné chyby...to se občas stane...zvláště nám ...tedy mně...co jsme začínali psát na PC ve věku již vyšším...a kde je pro nás rozdíl psaní ruka a klávesnice obrovský...ale na seřazení po sobě...Vy tady zamíchárte všechno v jednom hrnci a je z toho galimatiáš...kdybyste napsal...nemám Rusáky a Putina...nesnáším Zemana...miluji USA a Merklová je moje guru...a uprchlíky do každé rodiny...tak to každý pochopí a Vy se ztrapníte jenom napolovic...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

5 0
možnosti
Foto

Cituji některé z Vašich nesmyslů: "........považujeme-li a prohlašujeme-li se za demokraty je naši povinností pomoci uprchlíkům, ať těm co prchají před námi vyvolanou agresí v Sýrii, Iráku, Afganistanu, tak i těm co k nám míří ze zemí severní a střední Afriky, opět díky naší snaze šířit "demokracii" do jejich zemí. ........... S velkou slávou jsme porazili jejich diktatury a "osvobodili" je. Přijmout je mezi nás už ale nechceme. ........"

"Takže je "osvobodíme", dáme jim volnost, ale chceme aby si tu svoji právě nabitou svobodu hezky "užívali" ve svých zemích, do kterých my se jezdíme hezky levně rekreovat a oni tam o nás láskyplně pečují..............."

Zajímalo by mě, od kdy se Evropané jezdí hromadně rekreovat do Agfhánistánu, Iráku, Sýrie a střední, tedy Subsaharské Afriky.

Dále by mě zajímalo, zda jste se někdy setkal s tím, že by o rekreanty někde někdo pečoval zdarma, tedy aniž by si svůj pobyt řádně zaplatili v souladu s požadavky poskytovatele služeb.

Rozvoj turistiky vždy přináší značný ekonomický rozvoj navštěvované krajiny. Je kýženým zdrojem příjmů hostitele.

Jak jste přišel na tu ptákovinu, že bychom mezi sebe měli přijímat osvobozené??? To naprosto postrádá logiku. Leda by se osvobozovali od diktatury za účelem migrace do Evropy.

Nejsou to malé děti, milý pane, a my nejsme nadřazená rasa, abychom vůbec mohli uvažovat o tom, jak "se o ně postarat", jak je "domestikovat" (=plně asimilovat), jak jejich problémy řešit za ně.

Demokracie je způsob vládnutí, v němž rozhoduje názor většiny. Nic víc, nic míň.

Velkohubé komentáře Vašich oblíbenců spíše ukazují na jejich špatné svědomí.

12 1
možnosti
Foto

K44a53r88e82l 17M84á42d27l67e

21. 12. 2015 9:57

Kacáb, Gál a Vašáryová osobnosti. Dobrý vtip.Ještě jste měl přihodit Kohouta a Putnu.

15 1
možnosti
ML

M46a72r27t83i57n 92L77a46c98o

21. 12. 2015 9:50

;-D;-D;-D Pekný guláš v hlave. Počítam tak 3-3,5 promile.

13 2
možnosti
Foto

Člověk si režim ve kterém žije nemůže vybírat, a to ani v demokracii. Proto není dobré psát vše v první osobě množného čísla, mluvte raději za sebe

9 0
možnosti
Foto

To je plurál majesticus.

Celkem typický pro určité poruchy.

6 0
možnosti

Co má společného nezdodpovědná podpora invaze ilegálů s demokracií ?

Konkrétně v EU nic, protože demokratická většina by s tím nikdy nesouhlasila, kdyby bylo možné vypsat referendum k této otázce.

Navíc neomezený příval lidí z kulturně odlišného prostředí bez demokratických tradic rychle v EU zadusí poslední zbytky demokracie.

10 1
možnosti
Foto

R^ Demokracie je v tomto případě drze obcházena přesně těmi, kteří se na ni vzápětí odvolávají.

4 1
možnosti
JT

Pletete pate pres devate. Demokracie je forma vlady, pomoc bliznimu je zalezitost humanismu. Tyto veci spolu nijak nesouvisi. Jako priklad slouzi otrokarske demakracie stareho Recka nebo humanismus absolutniho vladce treba Karla IV.

7 1
možnosti
JS

Volajako, nekonečně zmatený blog. Proboha chlape, nepište pod vlivem. 8-o8-o8-o

16 0
možnosti
Foto

obávám se, že byl střízliv (a tím hůř).....

6 1
možnosti
IM

I34v86o 25M28i77l93d21a

21. 12. 2015 8:38

"...aby si tu svoji právě nabitou svobodu..."

tímhle jste to přesně vystihl, slušní lidi tu nechtějí a chtít nemohou ty, co mají "NABITO"!!! a co nám chtějí takto vnucovat svůj pohled na slovo - svoboda!!!

slušný člověk totiž nechápe a nemůže pochopit, že není zákonem potrestaný otec hazardující na otevřeném moři s životy svých dětí, slušný člověk totiž lituje to utopené dítě, nikoli toho otce, slušný člověk totiž nechápe a nemůže pochopit beztrestnost nelegálního přechodu hranic, napádání kamioňáků a ničení kamiónů, vyhazování bezvěrců z lodě uprostřed moře, střílení do lidí, vraždění ve jménu proroka či kohokoli, vyhazování potravin, vynucování si pomoci a pohrdání tou pomocí a těch co pomáhají atd. atd.

to ale zase nemůžete pochopit Vy a lidi které obdivujete...

21 0
možnosti
Foto

Slušný člověk, nevyvolává ty věci o kterých píšete...

0 5
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik