Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá... Zapomeňte! Nová doba...

Šedesátčtyři, zřejmě smyslů zbavených, poslanců chce národ učit úctě k majestátu. Kdo ale naučí majestát úctě k národu? Je to snad pokus o odstěhování naší země někam do střední Asie? Co kdyby si prezident úctu národa zasloužil?

Skoro to vypadá, že na část poslanecké sněmovny již plně dolehla chlebíčková krize, jinak si opravdu jejich pokus o návrat před rok 1989 resp. 1994, kdy bylo původní ustanovení o hanobení hlavy státu z našeho právního systému odstraněno, neumím vysvětlit.

Máme-li se považovat za svobodnou demokratickou zemi, nemělo by se průchodu emocí bránit podobnými restriktivními prostředky. Kdo má rozum, je si vědom toho, že za sebou zanechává elektronickou stopu, vytváří si jakýsi obraz své osobnosti a podle toho se také chová. Kdo jej nemá, toho skutečně podobná nesmyslná hrozba nezastaví. I mě otevřenost některých komentářů, výroků, někdy zaráží a nemusejí být adresovány zrovna hlavě státu. Touto cestou bychom ale za chvíli mohli raději zakázat sociální sítě a veřejná shromáždění úplně a teprve nedávno nabytou svobodu, tak definitivně pohřbít. A koho že to vůbec napadlo? Říká se mu, kdoví asi proč "mlátička z Václaváku"... Podle něho chce prezidenta ochránit před nevyspělou částí národa...

Tady se podívejte na jména 64 poslanců, kterým jste možná i vy dali svůj hlas... 

http://hlidacipes.org/techto-60-poslancu-a-poslankyn-vam-preje-prijemne-oslavy-17-listopadu/

Chápu ale, že pro současný náš majestát, je tento návrh zákona nádherným dárkem k výročí 17. listopadu. Takže dávejme si raději majzla, o vrchnosti od teď už jen v dobrém! 

 

Autor: Pavel Holub | středa 16.11.2016 11:01 | karma článku: 46,55 | přečteno: 3464x