Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Michal Horáček je známý jako textař, ale jeho hlavním povoláním je hráč a gambler.

Obchodováním na burzách zbohatl. Ne, že by mi to nějak vadilo, to vůbec ne, ale říká to něco o jeho povaze. K volbě prezidenta bude také přistupovat jako hráč milující riziko hry.

Pro mě osobně je pan Horáček nevolitekný, protože zastydl se svou nenávistí k Rusku a Putinovi někdy v havlově době a zřejmě s touto nenávistí i umře. Dává přednost teplé zadnici amíků.

Český prezident by měl být prezidentem českého lidu a pragmaticky a bez předsudků se snažit o spolupráci jak se západem, tak s východem.

0 0
možnosti
JR

J30a67r68a 13R53a60n87k

3. 5. 2016 3:59

Tak zkuste kandidovat, pani Necasova.....uvidite, jak moc jste oblibena:-)

0 0
možnosti
Foto

H43a89n73a 62V89l57k60o94v27á

29. 4. 2016 16:38

Horáček možná není "obyčejným člověkem", ale příčetným člověkem...A hlavně své miliardy získal díky své inteligenci (Fortuna) a ne na základě pochybných privatizačních, popřípadě eurounijních projektů jako jiní podnikatelé v současné době nám vládnoucí.

5 0
možnosti
JR

J97a42n 36R57á36ž

29. 4. 2016 18:00

Jestli mu příčetnost zůstala, tak do toho bláznovství, jakou je volba prezidenta, nikdy nepůjde!

1 0
možnosti
Foto

Horáček - bohatý podnikatel se srdcem na pravém místě - v podstatě věrná kopie Kisky ze Slovenska. Ještě k tomu i umělec. Takže očekávám, že pokud do toho půjde, tak média do toho půjdou s ním a poučeny z minulého úspěchu, o to zuřivěji. Bude to zábava :-)

8 3
možnosti
Foto

je to korporátní kandidát, tedy zatím jen potencionální. vypouštějí takovéto balónky, a zkoušejí, jaký to bude mít ohlas. jakmile najdou toho pravého, média to do nás začnou šít

1 3
možnosti
Foto

Proč ne? Protože takhle bohatí lidé jsou bohužel většinou dost odtržení od reality, čehož je pan Horáček ukázkou. Neumějí si představit problémy lidí, co žijí od výplaty k výplatě, lidí-živnostníků, co nejedou ve státních zakázkách a euro dotacích. Lidí s prozaičtějšími problémy, než je rozhodování, jestli si koupím ferrari, nebo raději super drahé hodinky za jeden a půl mega. A například jeho sluneční oslnění stran migrační krize je toho odtržení důkazem.

3 7
možnosti

Plácáte nesmysly, Horáček se většinu života protloukal jak se dalo, plavčík, uklízeč, novinář atd.

4 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik