Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ovládnout justici a policii bylo cílem našich politických stran od počátku po Listopadu. Začalo to Opoziční smlouvou mezi Klausem a Zemanem, mezi ODS a ČSSD, kdy jsme se dostali na hranu politických vražd (Sabina Slonková), nejpevněji byla ochočena justice i policie za vlády ODS s ministrem Ivanem Langerem (viz dialog Kočí - Tluchoř), za Petra Nečase došlo k uvolnění justice i policie a nyní jsme svědky podrobení policie ČSSD pod patronací politiků ODS, ČSSD, TOP 09 a KSČM, kteří zabránili projednávání současných změn u policie v bezpečnostním výboru parlamentu. Došlo ke zrušení elitního, nepodrobitelného útvaru policie a znovupodřízení policie ministerstvu vnitra pod patronací ČSSD bez ohledu na možné propojení policie s organizovaným zločinem. Kéž bychom tuto realitu podrželi v hlavách do voleb! Proti tomu se postavil Babiš, a tak byl obviněn, že chce znásilnit policii. Tak už ta špína teče! A nyní je konstruováno spojení Babiše a Šlachty k odvedení pozornosti od skutkové podstaty.

:-)

1 2
možnosti
Foto

Šlachta teď bude mít příležitost znovu udeřit na Janu Nečasovou-Nagyovou, že ty její kabelky nebyly proclené. :-)

1 2
možnosti
AH

A23l82e75s 71H84r15y45c

8. 8. 2016 21:35

U celní správy se mu bude líbit, tam bude mít šanci zabavit nepoměrně více kabelek;-D

5 2
možnosti
KB

K33a49r97e63l 66B37o38k

8. 8. 2016 19:41

Klasická ukázka korupce ve státní správě. To nevadí státnímu zastupitelství? K čemu potom je. To si Babiš skutečně může dělat co chce? Kocourkov jaký nemá obdoby.

4 1
možnosti

Dobře zamotaná hlava! "Co je pravda?", řekl Pilát a poslal Ježíše na smrt...

1 0
možnosti
RH

Jestli se nepletu, tak je na tu pozici nutné výběrové řízení. Zdá se, že tady máme další případ korupce lukrativní pracovní pozicí a kámoš Ištván snad zasáhne konecne i na ministerstvu financí.

10 1
možnosti
MB

Já bych proti Šlachtovi na té pozici nic neměl...ale jestli je to pravda s tím výběrovým řízením, pak by bylo něco sakra špatně...

0 0
možnosti
LPK

Jak rychle najednou socdem oprášila vznik finanční policie! Co kdyby někdo začal vyšetřovat trochu jinak a jinde? A nedával informace? Je to dobrý protitah na reorganizaci police, jejíž rychlost je ve světě nevídaná. A výsledek ve hvězdách.....

1 1
možnosti

Trochu protiřeč, co? ČSSD s Chovancem ovládli policii a kompenzují to obnovou finanční policie, kterou dříve zlikvidoval Ivan Langer? Vždyť je to dodatečně uváděno jako součást reorganizace policie!

0 0
možnosti
JP

Jako likvidátor Babišových konkurentů ten správný člověk.

6 1
možnosti
SN

:-).......Pane Holube ! Je to super, že Šlachta pokračuje ! Aby Chovanec trochu utlumil emoce, které vyvřely po tajné a rychlé "reorganizaci" tak znovu obnovil finanční, kterou zrušil Langer.

Na politiky není kontrol nikdy dost ! Když náš přítel Kalousek, jako min. financi zodpovídal také za celní zprávu, víte kolik mrtvol bylo otráveno dovezeným metylalkoholem? Ten dovoz jistě nebyl za hubičku ! Rv

1 3
možnosti
JP

Pane Nováku, asi jste se spletl a dal mi plus v mém příspěvku. Měl byste se mi za to omluvit. Pokud nespletl, znamená to, že Babiš podle vás má likvidovat své konkurenty estébáckými metodami.

1 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik