Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě by opravdu zajímalo, pane Holube, proč považujete rok1968 za nějaký předěl?

To byl asi takový předěl a změna, jako: "Dnes, místo k Pinkasům půjdeme na Plzeňské k Jelínkům".

1 0
možnosti
Foto

Já rok 1968 považuji dokonce za hodně zásadní předěl. Rozhodně jej nechápu jako bratrskou pomoc a léta která následovala jako bratrskou výpomoc... ;-)

0 0
možnosti
JB

p Holub , já jsem si ani nevšiml , že tady existuje nějaká EU.Tady existuje Německo a Francie a ostatní státy tvoří prakticky jejich kolonie. EU jestli se chce zachovat , potřebuje vyměnit celý vládnoucí moloch , který se prakticky vzdálil od lidí zemi EU a myslí jen na své koryta. [>-]

1 1
možnosti
Foto

I74v54a67n 81M84a56r98e89k

25. 2. 2016 17:13

Vážený p.Holube, pokud jste věnoval svůj talent a znalosti blogům z cest po Vietnamu měl jste můj obdiv a trochu jsem Vám to i záviděl, ale nechte na každém jednom občanu ať se rozhodne a nebo si udělá mínění o tom do jakého srabu se Evropa - EU dostala sám. Odkazy,zpravidla velmi přísně "filtrované" které zde prezentujete se dají "přebít" (a velmi snadno jinými odkazy), internet nabízí neskutečnou škálu informací ,a ten Váš "výběr" mi připadá jako "valení klínů" do hlavy . R^

1 2
možnosti

On ti někdo brání v rozhodnutí, Marek-u?:-P:-P

0 0
možnosti
JV

J59i11r62i 64V66r52a13b68e58c

25. 2. 2016 17:04

Absolutni souhlas s blogem R^At se cechackum libi nebo ne !

KarmaR^

3 2
možnosti
JL

EU potrebule "ovehaul", to je rekonstrukci !!!! Kdyz to neudela. rozpadne se. Mluvim o rekonstrukci POLITICKOU. Vic neni co dodat.

3 0
možnosti
JT

EU neni vyvazovadlem mezi nicim. USA a Rusko vyvazuje Cina. EU je kolabujici spolek. Nemci to jeste budou chvili drzet, ale nakonec se to sesype.

5 0
možnosti
DB

on se skutečně někdo snaží rozbít jakýkoliv náznak soudržnosti evropských národů...asi mu to něco přinese...tedy klasická otázka CUI BONO...komu to slouží??? no a když se zamyslíte, máte jistě původce těchto akcí..tedy..kdo Bombardoval sever Afriky?? a pak odešel...aby vše po sobě zanechal v naprostém chaosu? kdo má RATINGOVÉ AGENTURY, které mají obrovský vliv na světové ekonomické klima...a proč EU nemá své RATINGOVÉ AGENTURY, jak před časem říkala A SLIBOVALA Merkelová....a tak dále a tak dále....kdo má dostatek financí na to, aby mohl udělat finanční útok na Řecko nebo i na celou EU??

4 2
možnosti
OZ

Proč by to proboha dělali? Dnešní EU je pro USA největší, světový obchodní partner, spojenec a dováží z něj větší objemy než třeba z Číny...Proč by si asi ničily tak výnosnou spolupráci?

Jestli má někdo opravdový zájem na destabilzaci EU, je to současné Putinovo Rusko a jeho Euroasijské plány....

3 2
možnosti
OZ

Veliká karma a respektR^

1 1
možnosti
SB

Pan autor stejně jako mnozí jiní lidé si myslí, že ještě je možné něco zachránit a že ještě to závisí na vůli lidí.

Nikoli, kostky již byly vrženy a jejich pohyb už nic nezastaví.

Krize dosáhla již takových rozměrů, že se to vymklo z rukou i těm největším fanouškům EU. Jsme ve stejné fázi, v jaké byl Sovětský svaz při nástupu Gorbačova. Jeho slavná přestavba též měla za cíl zachránit režim, ale už to nebylo možné.

4 0
možnosti
Foto

Autor si hlavně myslí, že je všechno lepší, než Putinova podržtaška! Pokud něco rozkládá a ničí EU, pak je to mj. naše čecháčkovství. My nic, to všechno oni!!! Jak si můžeme myslet, že celá EU bude skákat jak my si pískáme? A že Německo a další bohaté státy to budou platit? ;-)

6 3
možnosti
RV

My že tvoříme politiku EU? Kdyby EU alespoň předstírala demokracii, souhlasil bych.

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik