Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P66e42t35r 49S16k59á86c72e44l

13. 3. 2016 23:23

Od samého začátku tvrdím - ON si větev pod sebou nepodřeže, že? Takže až to všechno skončí a dopadne podobně jako všechny prošlé kauzy, nedivme se. Ale stejně přijde doba, kdy bude platit:

„Zdravýrozum si získá přízeň, cesta proradných vede k záhubě“» Přísloví č.13, odstavec 15.

0 0
možnosti
IK

Jo, jo. Proto je taky brát duchovnější než dávat.

0 0
možnosti
IK

Na základě vaší 1. a 2. fotografie a mého vlastního dojmu z cesty kolem mi to "hnízdo" připomíná nějakou sektu, jako Jehovovu sektu a vždy když jedu okolo, docela mě mrazí.

0 0
možnosti
IK

V Německu nedávno rezignovali dva politici (Wulff, zu Guttenberg), jeden z nich se zdobil falešným titulem; málo vysvětloval.. .

Babiše bych jeho mentalitou přirovnala k tamnímu donedávna křišt ́álově čistému a oslavovanému "císaři" Beckenbauerovi, na kterého vyšlo najevo, že pro získání mistrovství ve fotbalu převedl všimné ca. 6,7 Mio € do Kataru.

Beckenbauer si tak zadělal na úžasnou televizní satiru. Ale on to vlastně nebyl politik.

0 0
možnosti
JC

V prvním období ESF v letech 2004-6 jsme založili občanské sdružení a požádali o grant. Vzhledem k tomu, že naši úředníci ještě nebyli dost rozkoukaní, tak žadatelů nebylo tolik a proto jsme grant obdrželi. Nastalo dva a půl roku neskutečné buzerace, kdy jsme každé tři měsíce museli psát tzv. monitorovací zprávu a předkládat tabulky o hospodaření. Kontrolovaly nás děvčata ve věku naší dcery. Jakmile se jim něco nezdálo, tak zastavily financování. A to i ve výdajích, které byly ze zákona (např. pojištění zaměstnanců). Ještěže jsme měli dost soukromých peněz, protože takový projekt nemůžete najednou zastavit s tím, že vám úřad neplatí. To nejde. Ještě po ukončení projektu jsme více než půl roku čekali, zda nám doplatí půl milionu. Řekli jsme si, už nikdy více. V dalším období 2007-13 vládl na MMR pan Radko Martínek (socdem) a přistoupil na 24 (!) programů, neboť tehdy vládli v krajích sociální demokraté a každý si z těch peněz chtěl uloupnout. Z téhle doby jsou i ti vyšetřovaní a zavření typu Kušnier. Takže jestli někdo udělal drobnou chybu při financování projektu za 50 mil. , tak se nedivím té pokutě, ani tomu, že ji nakonec stáhli na pár tisíc. Mimochodem jestlipak stejně kontrolují třeba firmu Siemens? Po zkušenostech tvrdím, že DOTACE EU POŠKOZUJÍ CELOU EKONOMIKU A MĚLI BYCHOM JE ZRUŠIT!

1 0
možnosti
Foto

Tak zejména v tom závěru jsme zcela za jedno! ;-)

0 0
možnosti
IC

Jak ubohý je to miliardář , když mu stojí za to dělat takové podvody kvůli "kapesnému". Trapný, trapný to člověk.

4 0
možnosti
Foto

Možná právě proto je to ale miliardář... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Babiš a převzít odpovědnost? To už by nebyl Babišem, na to bych si nevsadil. Takže otázku bych spíš směřoval, zbylo u nás ještě dost demokracie na to, aby ho to semlelo, nebo již to tu můžeme přejmenovat na Babišland?

5 0
možnosti
MR

Těch geniálních nápadů v době "bezvládí" a podnikatelů s kufříky v divokých devadesátých letech zde bylo hodně, následovala je doba opoziční smlouvy a období tunelování jež bylo ohraničené Klausovou amnestii, následovala doba dotací, insolvenčních mafií a energetickým tunelováním jež vrcholilo církevní restitucí Kalouska ... .

Když to dějině sečtu, rok 89 zde bylo 75% soudruhů a soudružek, v devadesátých letch 73% podnikatelů, 30% tunelářů, po miléniu a 71% soudruhů a soudružek, po mileniu, zde bylo 50% krachlých podnikatelů, 10% tunelářů a 74% soudruhů a soudružek. Následovalo 30% dotací a 60% církevních restituentů ... .

Pokud by se zavedla přísné pravidla, tak státu na správu zůstane snad jen 3% ... .;-D

Lidi už nějak zapoměli na pravidla této hry jež zde byla uplatněna mnohokrát dříve a s úspěchy sesazení vlád a roztrhání opozičních stran ... . Dnes je to podobný scénář a jde o stranické mafiánské pozadí z dob opoziční smlouvy.

Přeci jenom ČR, Praha je tak malý ry\bník že zde zná každý každého a na každého něco má v šuplíků ... .

Ty 3% poslední procenta následně byly vyštípány do ciziny .. .

Cop s tím raději zapálíme celý stoh jen abychom si mohli škrtat sirkami.... .

1 0
možnosti
LN

...pomatuju ...že v německu rezignoval ministr čehosi...za to že si ze státních peněz platil hospodyni....

...ve srovnání s tímto buržoazním zlem se nějaký ptačí hnízdo jeví něčím zcela zanedbatelným...:-/

12 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik