Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M51i23l48a94n 34K55e91s93l

16. 4. 2016 21:49

Být duševně nenormálni,napsáno v duševně normálním blogu pana Holuba ,je vyznamenáním.Je to prima.Buďme spokojeni.\všichni jsme vyznamenaní.

1 0
možnosti
MM

Příznivci Zemana mají krásně jednoduchý život. Kdo nesouhlasí se současným pánem na Hradě, a to ho nemusí nijak urážet, jsou duševně nenormální. A je jasno!

12 4
možnosti
Foto

? Váš ,,geniálně sofistikovaný" závěr je hoden přiřazení kavlit. článku autora;-)

4 6
možnosti
Foto

tak bych řekl, že kromě karmy se mohu ještě pod vaše slova podepsat. :-)

13 1
možnosti

KARMA pane Holube, já prostě nikdy nepochopím jak může být někdo tak slepě oddaný člověku, který má o národu takovéto mínění a jak si může on dovolit takto urážet lidi - spoluobčany:

Souhlasná citace M.Z.:.....to co nyní řeknu je jen suchékonstatování: Třetina obyvatel je slabá duchem, každý sedmý občan je debilní,nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrnýintelekt....atd. !!

A protože s těmito slovy nesouhlasím a souhlasit nikdy nebudu a nemůžu patřím tedy zákonitě také do skupiny "nenormálních". Těm "normálním" přeji, aby se ve své skupině "normálních" - tedy slabých duchem, debilů, dementů nebo alkoholiků atd. dobře cítili a přeji jim pěkný víkend:-)

11 0
možnosti
Foto

Protože obdobné vyjádření zaznělo, m.j. např. i od známého lékaře, ,,jistého" Dr. H.C., etc.,etc., uznávaného nejen u nás8-o, a svého času i zveřejněné na stránkách tehdejší, již déle polistopadové MfD, je otázkou, koho se toto vyjádření může skutečně dotknout, že. Nevyloučil bych, že nejvíce těch, kteří se s ním tolik CÍTÍ DOTČENI. PROČ ASI?Možná ,,jen" proto, že jej o mnoho let později vyjádřil i ,,jistý" M.Z., že. Či, že by to chtěli sami o sobě potvrdit?

P.S.: v jednom svém dávnějším blogu jsem pod názvem ,,TŘETINA LIDÍ JSOU BLBCI", toto též prezentoval, i s odkazem na onoho lékaře. (Včetně jeho jména). Ovšem tehdy jsem to zpracoval spíše humornou formou a nikoli v souvislosti s M.Z. Inu, i tehdy se to některých dotklo, což projevilo i v diskuzi. Ne ovšem všech, byli tací, co i pochopili;-)

2 6
možnosti
SB

Ať už politika mám rád, nebo nemám, považuji za stupidní udělat to, co udělal pan autor, tedy použít k jeho zesměšnění takovou fotografii, jako je ta poslední z tohoto článku.

Momentka, tedy fotografie pořízena v konkrétním zlomku vteřiny, může vyznít hloupě i u nejkrásnější dvacetileté dívky na světě. V tu chvíli může člověk zrovna mrknout nebo mít zakřivená ústa tak, že o desetinu vteřiny dříve nebo o desetinu vteřiny později už by to vypadalo zcela jinak. V normálním životě to jiná osoba, která se na toho člověka dívá, vůbec nezaregistruje, protože setina vteřiny je tak krátká chvíle, že to lidský mozek ani nezpracuje, ale když zrovna v tu chvíli je pořízení momentka, tak to může vypadal směšně. A to platí pro Zemana, pro Schwarzenberga, pro Jaromíra Jágra, pro autora tohoto blogu i pro tebe, který právě čteš tento můj příspěvek.

Jako autor nemá rád Zemana, já nemám rád Schwarzenberga, ale považoval bych za trapné chtít ho zesměšňovat podobnými momentkami.

10 1
možnosti
Foto

R^ Však pan autor jistě pečlivě vážil svůj výběr;-)

4 2
možnosti
Foto

,,Být duševně nenormální, vyřčeno ze Zemanových duševně normálních úst, je vyznamenáním..."Rv

Inu, tak jste se právě vyznamenal. Opakovaně. Opájet se nenávistí a ještě jí stále přiživovat a dále se jí pokoušet šířit je pro Vás tedy normální:-/Rv

3 8
možnosti
Foto

P.S.: že se na tom přiživují i snaží neupadnout do zapomnění ti, které M.Z. elegantně odstavil od jejich korýtek, a ještě si je přitom i vychutnal;-D, to se dalo i dopředu očekávat. Máte některé z nich též na některých Vašich vložených foto, že. Jmenovat je netřeba. Sestava jejich manšaftu je známá. I mnohých z těch, kteří je v tom podporují a ještě jim ,,fandí", či jim to prostě, díky mediím používajícím metody obehrané gramofonové desky ,,žerou". Mnozí pak jen ,,inteligentně" PAPOUŠKUJÍRv

2 4
možnosti
Foto

K těm Vaším fotkám: Čím větší počet účastníků na demonstraci, tím větší možnost, že tyto zcela jistě záslužní protizemanovští aktivisté podlehnou davové psychóze (pražské kavárny).

4 1
možnosti
MD

Prehled, mysleni a dalsi u MZ davaji vzhledem k jeho veku stale dobry vykon. Kdyby se to tak dalo rici o jeho zapsklych kriticich. Bohuzel, nelze.

9 9
možnosti
VK

Ten jeho přehled je komentován v rozsudcích, které potvrzují jeho lhaní? Nebo se projevuje urážením oponentů? Nebo je odražen ve výběru spolupracovníků?

7 5
možnosti
Foto

Tento národ si nějak zvykl, že za jeho neštěstí mohou vždy nějaké nepřátelské síly přicházející zvenčí. Že by tomu v tolik obdivované svobodě a demokracie mohlo být poněkud jinak, to asi většině „svobodně“ myslících občanů nedošlo. Podřizovat se hloupé moci bylo kdysi základním předpokladem pro přežití jedince. V dnešní době to však znamená zkázu pro společnost.

2 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik