Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

mate absolutni pravdu. skoda ze si to uvefdomuje tak malo lidiR^R^

0 0
možnosti
Foto

Roztomiloučké. Havlisté patrně již dávno zapomněli, že Václav Havel úspěšně kandidoval na prezidenta 4x za sebou, pokaždé byl médii tlačen a zvolen, jednou dokonce o 1 hlas zavřeného protikandidáta Sládka. Kdyby něco takového udělal, Klaus, Zeman, nebo dokonce Putin, byla by to zavrženíhodná totalita, ale v případě Václava Havla je to určitě známkou vytříbené demokracie R^

1 2
možnosti
Foto

Myslím si, že i kdyby byl v hlavních postech byl přesně tento tým, nic by se nedělo, protože dle teze N. Chomského jsou veškeré vládní kabinety a parlamenty jen loutkovými režimy EU. Většinu směrnic a legislativy stejně přebíráme od EU a i když se do čela nějaké vlády dostane blok, jenž omezuje např. moc médií, hlásí antiliberální hodnoty, jako je třeba nyní v Polsku anebo v Rakousku jeden z kandidátů na prezidenta populista, stejně zůstanou v EU a nic moc se tam nezmění. Jen jim bude EU více nadávat a zdůrazňovat své pochybnosti. Kandidáti pak zjistí, že stejně nemohou půlku svého programu naplnit, protože v europarlamentu coby země nemají převažující většinu, a tak zůstane jen u plácání prázdné slámy a laciných populistických hesel, jež je vynesly až do parlamentu anebo na prezidentský post.

0 0
možnosti
MM

!!apocalypse now...no future...but who knows...

punk is not dead....sex pistols;-)

0 0
možnosti
RP

Pan Václav Klaus ml. by opravdu mohdu mohl patřit do elity národa, asi jeho články a příspěvky na Novinkách neznáte. Je to chytrý pán.

1 0
možnosti
MM

Sice strašlivá vize, ale kdo ví..R^

2 0
možnosti
MP

Církevní restituce jsou snad odhlasovaná věc a ministra na to netřeba, vydávání majetku je v kompetenci již zavedených ministerstev. Takže trapné a účelové okopávání D. Duky.

Mladého Klause moc nemusím, ale nechybí mu zdravý rozum, v problematice školství je celkem kompetentní, takže jeho působení na ministerstvu školství by žádnou katastrofou být nemuselo, na rozdíl od jiných.

Nějaká prezidentská rotace je nesmysl, Zeman má možnost na příští funkční období a rotace po dalších 10letech ..... no, to je zas jen účelové plivnutí.

Co takhle držet se reality bez zbytečného ostouzení?

5 3
možnosti
Foto

Tak dal jsem karmu, ale trochu z toho mrazí......:-)

7 4
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik