Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

... nárůst podpory "extremistických" stran na Slovensku neastal přesto, ale proto, že mají Kisku, ostatně totální debakl prokiskových stran ve volbách hovoří za vše...

... krasořečněním se problémy nevyřeší, a když se lidé znepokojení valícími se hrozbami dočkají jen politickokorektního uklidňování, mlžení a moralizování, je pochopitelné, že budou hledat někoho, kdo pojmenuje problémy a slíbí jednat....

0 0
možnosti
Foto

D40a28v64i26d 57K89o59r70d15a

28. 4. 2016 11:54

Ovšem je třeba se podívat na fotku Zemana s Putinem, Zeman se směje jak ... a Putin vypada že mu ta fotka dvakrát radost nedělá. Téměř si myslím, že přímo neverbálně vyjadřuje něco jiného ...

0 0
možnosti

Zemana jsem volil. Podruhé ho už volit nehodlám, a to právě kvůli tomu, jak podpořil Úsvit a Konvičku. Přitom v ostatních věcech mi Zemanovo "prezidentování" vyhovuje.

0 0
možnosti
JL

Nejsem si tím až zas tak jist. Díval jsem se na statistiky důvěryhodnosti obou prezidentů (z konce r. 2015) a oba mají cca 60% podporu.

0 0
možnosti
JV

To je prave ta ceska ostuda -tech 60% .Prezident Kiska si je zaslouzi.Ta nase "osoba" neee!!

2 2
možnosti
VC

Na Slovensku se to stalo i přes to, že v čele země stojí člověk, který se proti extrémním fašizujícím názorům velmi ostře vymezuje? A není to právě proto?

0 0
možnosti
MD

Takovy detsky az 'havlovsky' pohled 'na hrebik'. Aby si nekdo nezadal s 'jednoduchosti', snazi se zatlouct hrebik tulipanem, listujic u toho ve sbirce versu.

Takze nase kazdodenni REALITO, diky za M Zemana.

4 2
možnosti
VM

Jak je vidětpane kolego i vy patříte mezi ty multikulturalisty kteří věřím že s islámem se dá žít. Bohužel to tak nelze. Islám je technologie moci, není to náboženství. Jeho jediným cílem je ovládat lidi, území, státy. A ti vaši hodní muslimové, pokud dostanou příkaz od muslima militantního tak ho beze zbytku splní.

6 0
možnosti
LJ

Tohle pan Holub není schopen pochopit.

5 0
možnosti
LC

To máte tak. Jak znám nálady na Slovensku, tak dnes by Kiska v prezidentské volbě těžko prošel do druhého kola. Zeman, pokud se rozhodne kandidovat, těžko najde soupeře a druhého kola možná třeba nebude.

11 0
možnosti
JC

J28i12r81i 56C30e45e

27. 4. 2016 22:59

Koukám, že pro některá individua je i lichvář noblesní chlap...

A i jinak nechápu, co je na tom slovenském chodícím almanachu euroklišé hodno obdivu.

11 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2794x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik