Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte poněkud zastaralé informace, Česká pojišťovna Petru Kellnerovi již nějakou dobu nepatří. Prodal už i zbývající podíl.

0 0
možnosti
JT

Kdysi jsem delal jako brigadnik dorucovatele na Poste. Rozhodne jsem nebyl pretizeny. Kolem 13:00 jsem mel rozneseno, takze pracovni doba cca 6 hodin.

1 0
možnosti
JK

Pro brigádníky asi platily v dávné době jiné podmínky.Zřejmě neměli povinnost získávat produkty pojišťovny, zakládat donekonečnadalší a další účty, prodávat SIM karty a řadu dalších věcí, které s poštovnímislužbami nesouvisejí ......  Znám to zesvého okolí, nezískáš produkty, přijedeš o část výplaty, která u těchtopracovníků není nijak vysoká. Případná odměna za získaný produkt nikdy nesrovnáčástky z výplaty stržené ….  Situace seopakuje každý měsíc znovu a znovu. V případě SIM karet si je zbytečně pracovnicekupují samy, aby měly aspoň něco splněné. Další finanční ztráta. Denníkontroly, jak nabízejí pojistky, účty, pohovory, proč nic nezískaly, jim naklidu při práci nepřidají. Článků a diskuzí na toto téma byla řada a nic senemění. Jako by vedení pošty nedocházelo, že ten, kdo má účet, pojistku,vlastní SIM kartu, si nebude další účet zakládat a kupovat nepotřebnou SIMkartu. Zřejmě neřešitelná situace....

0 0
možnosti
RC

To je jen dusledek technologickeho pokroku, je levnejsi zavolat nekam, nez tam psat. Lide posilaji z cest fotky ve forme MMS, nebo davaji fotky na FB, misto, aby posilali pohlednice, protoze jsou drazsi. Takze core business Ceske posty zmensuje svuj objem, proto hleda CP cesty, jak zachranit a obhajit existenci firmy.

3 0
možnosti