Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ODS měla nějaké představy jakými cestami kráčet k blahobytu svému a snad i národa a zmíněné normy považovala za nevhodné. Voliči rozhodli, že ji vypoklonkují. Jestli se ale - voliči - dožijí lepších zítřků - je otázka.

0 0
možnosti

Výraz "pravicová ODS" může dnes použít opravdu jen bolševik nejhlubšího zrna, tedy něco jako tento vážený pán bloger. Hlavně, že nezapomněl zmínit daňovou progresi. Někdo musí mít nesmírně smutný život, užírat se tím, že se mu nepodařilo oškubat každého, kdo se opovážil být úspěšnější. Hlavně vidět vinu za svou duševní chorobu všude kolem, jen ne u sebe.

4 1
možnosti

Tak solidární daň je taky něco jako miniprogrese. Neříkám, že jsem pro nebo proti, ale stejně u progresivních daní skončíme, tak jako drtivá většina zemí.

0 0
možnosti

Hezký den.

Ha,há, jen jim dejte pane blogere. 

Třídní boj vyměnili za českou demokracii , dle svého obrazu ;-D. Revolucionáři ;-D. Makačenkové;-D. Demokrati;-D.Ideologové;-D.

PS: Sakra ..Pořád třídně bojují;-D. Ale tak nějak demokraticky;-D.

2 1
možnosti

Nuž což...ještě z toho nevyrostli;-)

2 0
možnosti
Foto

Jojo. Dycky třídní boj. V podání kom. atˇ momentálně s jakoukoli partaj. legitimací. Jojo:-/;-)

2 0
možnosti

Váš článek je ideologický blábol, navíc pracující lid nejvíc momentálně ožebračují poplatky za fotovoltaiku, KAŽDÁ domácnost odvádí příspěvky mezi 2000 a 10000 Kč podle odběru ročně. Schválně si najděte, jestli za zvýšení poplatků, nemožnost jejich snížení hlasovala levice nebo pravice, nebo kdo podal dovolání k ÚS proti dodatečnému zdanění!

Nápověda: hledejte návrhy poslanců jako Iva Šedivá (ČSSD), Ladislav Urban (KSČ), senátoři ČSSD.

8 0
možnosti

J65a63n 63Š44u54s98t82e41k

22. 2. 2014 14:41

Není třeba myslet! Není třeba číst článek, nebo se nad ním dokonce zamyslet! Mně, jako primitivnímu pravičákovi stačí toto: jako kdybyste studoval u Goebelse, myslím, že do KLDR by nebylo marné zajet, co ? Primitiva nejde trumfnout atd. A co těch 6 až 12 miliard mrtvých a zadlužení země 180 bilióny dolarů? Tyto zločiny musíme pořád připomínat, i když nás mají slušní a vzdělaní lidé za primitivní modropapoušky! ;-O

5 1
možnosti
Foto

Mně totiž vadí, že dobře směrovanou kritiku zazdí nesmyslným kádrováním v závěru. To si měl odpustit. Pokud jsem primitiv, tak asi ano. Ale pravičák podle zde propagovaných měřítek (reprezentovaných i ODS) tedy nejsem.

1 0
možnosti

ODS vejde ve znamost jako nejzkorumpvanejsi strana v dejinach ceska.

0 5
možnosti

K61a90r89e54l 42N22o52v19á40k

22. 2. 2014 14:39

Je tam chyba v názvu. 

ODS je levicovou stranou ! 

Opravte si to prosím.

1 2
možnosti
Foto

Jko kdybyste studoval u Goebelse. 8-o

2 0
možnosti

Jednotlivé strany zastupují své voliče a prosazují jejich zájmy, máte problém s tím, že konzervativní strana neprosazuje socialistické zákony? Komunisti měli vždycky podivné představy o demokracii.

6 0
možnosti