Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, když jste takový humanista (já Vám to skutečně věřím), proč jste, proboha, členem strany, která za sebou zanechala obětí, jako žádná jiná?

1 0
možnosti

Nabízí se spíše jiné srovnání. Komunistický Sovětský svaz zaútočil na podzim roku 1939 dělostřeleckou palbou na vlastní jednotky, aby mohl vyprovokovat agresi proti Finsku. Inu nacisté a komunisté jedno jsou.

2 0
možnosti
Foto

Je pěkné, jak komunisté kážou o demokracii .... už to tu jednou ukázali, jaké je jejich pojetí tohoto slova ....

Porovnávat útoky na WTC s požárem Říšského sněmu je však přeci jen poněkud divoká (pokud nepoužiji přesnější, tzv. stodukátové, označení).

Těch rozdílů nalezneme více, ale aspoň jeden významný za všechny. Sama Al-Kaidá se k útokům přihlásila, komunisté v roce 1933 nikoli.

Pokud jde o mučení vězňů, musím říci, že jsem v zásadě obecně proti jakémukoliv fyzickému násilí a mohu tento argument považovat za relevantní. Jde o hnus a chybu, kterou těžko lze něčím ospravedlnit.

K oněm záminkám. Zbraně hromadného ničení se v Iráku skutečně nenašly, nelze však přehlédnout fakt, že režim Saddáma Hussajna ohrožoval tvrale své sousedy. Režim v Lybii skutečně nebyl demokratický, Vaše "prý" je v oné větě zbytečné, ale lze souhlasit, že ani to není důvodem k zahájení ozbrojeného konfliktu. Tím důvodem bylo, dle rezoluce RB OSN, především používání zbraní proti vlastnímu civilnímu obyvatelstvu. Rezoluce RB OSN o vytvoření bezletové zóny a vojenskému vymáhání této rezoluce však nebyla ze strany spojenců porušena. Pokud ano, jistě by Rusko, jako jeden z tehdejších spojenců Lybie, použilo v tomto případě své právo veta ....

Takto by se asi dalo pokračovat i dále. Nyní, jen čistě teoreticky, lze očekávat, zda přeci jen se od Vás a jiných lidí zapálených zločinné ideologii komunismu dočkáme opakování formulací typu "vrazi z Wall Streetu", "zaprodanci imperialistů" ....Rv

3 0
možnosti

Je úsměvné, jak komunisté, kteří prosluli brutálním mučením milionů lidí, mají najednou plná ústa humanity.

2 0
možnosti

T19o87m38á22š 17M49a24l75ý

20. 7. 2013 10:23

Doufám,že se  autor  z oho stavu pominutí brzy dostane.

5 1
možnosti

Ta historická paralela mezi 11. zářím 2001 a požárem Reichstagu sedí. Ještě je dobré připomenout útoky antraxem po 11. září 2001, které byly zaměřené na média a na senátory, kteří tenkrát oponovali při schvalování Patriot Actu. Ukázalo se, že antrax neměl nic společného s Al-Kaidou, ale pocházel z armádní laboratoře ve Fort Detrick.

-

Zdroj:

Mr. Antrax spáchal sebevraždu. A FBI se musí hájit

http://zpravy.idnes.cz/mr-antrax-spachal-sebevrazdu-a-fbi-se-musi-hajit-f52-/kavarna.aspx?c=A080827_160130_kavarna_bos

0 1
možnosti