Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

jelikož premisa o vzniku církevního majetku je nepravdivá nebo neuplná jsou i vývody založené na této,  nesmyslné

4 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, když se někdo dotkne Bílé Hory, či císaře Josefa II., tak je to hloupost na entou, ale když někdo z církve vážně operuje 12. stoletím, tak je to v pořádku.

Styďte se za tu demagogii a křesťanský mamon!

0 5
možnosti
Foto

Pod Váš první odstavec, jak přišly církve k majetku, bych se podepsal.

Nyní svatí řvou jak pominutí, že co bylo ukradeno, musí se vrátit.

Ale kdo je zloděj a kdo okradený?

A že ti svatí ke svojí víře tolik potřebují stamiliardový majetek.

Pomodlit se lze snad i zadarmo...

2 6
možnosti
JZ

Petřík je holt také taková oběť komunistického vymývání mozků, chudáček za to nemůže.;-D

4 1
možnosti
Foto

Prostě ten relikt minula, komunistickou stranu rozpustit, zbavit komunisty na nějakou dobu některých občanských práv, zkonfiskovat majetek, protože ta hrůza nebude nikdy mlčet. To, co řekl o budoucnu komunistické strany Zeman, je v tomto ohledu alarmující: "že se generační výměnou nezmění. Že když slyší jejich "mládežníky", že ho jímá hrůza", volně řečeno.

4 0
možnosti
DD

Zajímavá úvaha. Ale, pane Černý, jak to udělat? A které komunisty? Ty současné anebo i ty minulé, které jsou dnes ve všech stranách?

0 1
možnosti
RH

Pokud budete vycházet z terminologie Karla Marxe, tak máte pravdu, ale je to zkratka pro komunistický režim. Pokud komunisté komunismus nevybudovali, pak je to jen z důvodu, že to není možné. Čili sami komunisté prokázali, že to nejde.

5 0
možnosti
DD

Mladý muži, vy jste bloger - masochista. Vy to tady zase schytáte a už i schytáváte. Dnes ale s Vámi částečně souhlasím. Tzv. církevní restituce jsou obrzlodějina.

2 2
možnosti
ZK

Z79d46e40n56a 62K51o54č34í

1. 9. 2013 18:39

V tom případě vy musíte obrzloděj, nebo jeho dítě.!!!!;-D;-D

2 0
možnosti
RH

Komunisti hlásají zrušení soukromého majetku, ale neznám žádného, který by na něm  nelpěl.

4 0
možnosti
DD

Nejsem stoupencem komunistů ani jejich sympatizantem, ale dnešní komunisti hlásají zrušení soukromého majetku? A kde, prosím Vás? Dejte sem odkaz.

0 1
možnosti
Foto

Tzv. restituce by měly být zrušeny a jejich architekti, Kalousek a Kníže pohnáni k zodpovědnosti. Ppro začátek nutno obstavit jejich majetek, aby bylo možné restituce vyplácet. Za článek karma R^

3 7
možnosti
JZ

Macku , Macku, ty jsi vážně idiot. ;-D

5 1
možnosti
ZB

Už zase komunistická agitka? To Vám nestačilo, že komunisté okradli církev už jednou?

7 5
možnosti
ZB

Je to smutné - komunisté okradou církev a zaplatí to daňový poplatník, církev dostane v církevní rozkrádačce půl Česka a zaplatí to daňový poplatník. Každý něco tedy dělá, církve a komunisté odklánějí ve velkém a daňový poplatník tu zábavu jim platí.

4 0
možnosti
ZB

Autor je komunista. Komunismus a náboženství se nemají v lásce, protože je to jedna podobná ideologie. Vymývá lidem hlavy, nemají rádi individuality, nesnáší pravdu. Jedno zlo končí (komunismus) a střídá jej další (náboženství). Osobně nechci ani jedno ani to druhé. Chci svobodu, kterou tato republika snad ani nepamatuje.

2 2
možnosti
RH

Nikdo vám to nenutí, tu svobodu máte, ale nechte nám svobodu rozhodnout se, co je pro nás dobré nebo špatné.

2 1
možnosti
JZ

Víte, nechme stranou to, kdy a jak církev ke svému majetku přišla a kdo ho jí kdy bral, to je složitější, nevíte o tom ani ..... a nemá cenu Vám to vysvětlovat.

Ale jste členem komunistické strany, tak tady lidem přestaňte kázat o sebraném majetku nebo o vraždách, jako nedávno. Když Vám někdo omlátí o hlavu kontkrétní čin Vaší slavné strany, jste potichu a diskuzi pod vlastním článkem se vyhýbáte.

Mělo by Vám být odebráno právo veřejně se vyjadřovat (pro to máte ve straně pochopení) protože to co předvádíte už není prezentování vlastního názoru, ale slabomyslnost hraničící s pro okolí nebezpečnou duševní chorobou.

5 1
možnosti
JZ

Mimochodem, když chcete vypsat referendum (první po 60 letech?), co referendum o zákazu komunistické strany? Troufl byste si?

6 0
možnosti