Život a onanie

Tak jsem dnes měl rozhovor s jednou kamarádkou, nechci jmenovat, Renata by mi to určitě neodpustila. A tématem byla jak jinak, než se na mladou slečnu sluší, slušné. Probrali jsme medvědy, ženské chvilky i lejna, téma mého nedávného blogu o prdoplaších. Prý mám ještě doplnit onanii když jsem toliko brutální. Tož nedá se jinak a já Vám o onanii něco povím.

Ono málo kdo ví, z čeho slovo onanovat vlastně pochází. A kdo ví netuší přesně. No a já pikantností znalý muž, to čistě náhodou i vím. Je to na základě jednoho biblického textu kdo chce může si přečíst. Genesis 38 kapitola. Ve stučnosti jde o to, že jakýsi syn Judův prvorozený co se jmenoval Her, byl zlý v očích Hospodinových a proto ho Bůh zabil.

No každopádně abych dovysvětlil tak ve staré Judei bylo zvykem, že pokud muž zemřel a zanechal vdovu bez mužského potomka. Tak se mu brácha postaral o "syna". Jakým způsobem jistě tušíte. Klasická žena té doby neměly nikde zastání, jen u mužského příbuzného, buď syna, nebo alespoň otce, syn byl samozřejmě lepší protože byl i dědicem.

No a tato úloha padla na Onana, jenže ten cituji

BKR(i) 9 Věděl pak Onan, že to símě nebude jeho. Protož kdykoli vcházel k ženě bratra svého, vypouštěl símě na zem, aby nezplodil synů bratru svému.I nelíbilo se Hospodinu to, co dělal Onan; protož ho také zabil.

Paradoxní na tom je, že zřejmě Onan praktival přerušovanou soulož. Tedy soulož bez cíle, smyslu. A to byl pravý důvod proč přišel o život. Rozhodně nešlo o nějaké ty cákance na podlaze.

No a protože jsem celý unavený z monotónní práce, přemýšlím skepticky a vídím tam paradigma na svůj život.

Vzpomínám na přítelkyni,s kterou jsme na konci vztahu spali rok každý zvlášt a na tiché šustění deky po večerech.

I na krátký vztah se slečnou, která byla moc hodná a já zavíral oči předtím, že je  takhle moc hodná na všechny.

I na vztah založený na sexuálním apetitu a pokud to rozvedu víc do šířky i na proflákané dny vysedáváním po hospodách beze smyslu. Na práci bez výsledku a bez cíle. I to je onanie.

A tak i já jsem vlastně následovník Onana, sicé mé símě na podlaze budete marně hledat. Ale i tak stopy mé onanie najdete téměř všude.

Takže přátelé, tušíte kdo byl a kdo je Onan?:)

 

Autor: Ales Pavel | středa 26.10.2011 21:46 | karma článku: 17,00 | přečteno: 3162x
  • Další články autora

Ales Pavel

Československo 1945

14.1.2024 v 16:21 | Karma: 23,82

Ales Pavel

Pochovejme Evropana

11.4.2022 v 16:30 | Karma: 6,63

Ales Pavel

Šli jste taky na Gotta?

13.10.2019 v 9:57 | Karma: 17,37

Ales Pavel

Když draka bolí hlava - recenze

9.11.2018 v 23:05 | Karma: 10,69