Šípková růženka a lhář

Tak je tu téma které dnes řeší asi každý a to nejen na blogu. Koho volit? Blog bych nepsal nemít osobní zkušenost s Jakubem Klouzalem ředitelem IT na Ministerstvu Zahraničních Věcí, který pod panem Swanzenbergem pracoval a zažil si s ním své.

Jakuba Klouzala znám, je to člověk vysokých mravních zásad, společenského taktu, manažérských dovedností, neuvěřitelné až sebezničující pracovitosti. Poznal jsem ho na projektu u jedné malé firmy. Kde ještě jako student pomáhal realizovat webový projekt většího rozsahu. Třebaže projekt ne jeho vinou nedopadl. Již tehdy jsem si uvědomil, jak si Jakuba vážím jako pracanta i jako člověka.

Projevil se jako zdatný manažér, organizátor technicky zdatný člověk s jasným cílem a férovým jednáním.

Proto jsem také věřil do puntíku všemu co se píše v novinách a co mi on i během působení na ministerstvu naznačoval.Ve stručnosti vysoká korupce na ministerstvu Zahraničních Věcí, pan Swanzenberg, který se akorát stavěl do očí jak vše pořeší a který ho byl schopný akorát chlácholit a nápravu nesjednat

Jakub mi vyprávěl jak je unavený a jak se za poměry co na ministerstvu Zahraničních Věcí panují hluboce stydí a že se je snaží řešit.

Byla to a je hluboká flustrace člověka s vysokým mravním základem, který není sto se dovolat kdekoliv jakékoliv spravedlnosti.

Proto říkám rovnou Karla Swanzenberga volit nebudu. Je to již starý člověk neschopný samostatného fungování , který je unavený a který nezvládne ani post domácí chůvičky, která má zapískat když se dítko pokaká. Já šípkovou Růžu nechci, nevím jak ostatní voliči.

Na druhé straně mám volit pana Zemana, když opomenu pana Šloufa tak pan Zeman také s oblibou lže a vymýšlí si kauzy na svého politického protivníka a kupodivu té důležité viz. Kauza Jakub Klouzal se moc nevěnuje. Ono hákové kříže na jakémsi hradě zní líbivěji.

U voleb mě neuvidíte. Musel bych tam jít s pytlíkem na zvratky a nemám pocit, že mám možnost volby

 

 

 

Autor: Ales Pavel | čtvrtek 24.1.2013 8:35 | karma článku: 9,21 | přečteno: 713x
  • Další články autora

Ales Pavel

Československo 1945

14.1.2024 v 16:21 | Karma: 23,82

Ales Pavel

Pochovejme Evropana

11.4.2022 v 16:30 | Karma: 6,63

Ales Pavel

Šli jste taky na Gotta?

13.10.2019 v 9:57 | Karma: 17,37

Ales Pavel

Když draka bolí hlava - recenze

9.11.2018 v 23:05 | Karma: 10,69