Praktická úvaha aneb holka nebo kluk

Páč nám porod dítěte tluče na postýlku a stále nevím  jestli budeme mít chlapečka nebo holčičku. Rozhodl jsem se že zanalyzuji výhody  potomka mužského a ženského.

Samozřejmě, že chci chlapečka to dá rozum. Pokračovatele rodu. Vizionáře, vědce i sportovce, průmyslníka či jiného fenoména. Je jasné že holčička, má v tomto poli startovací podmínky poněkud horší. Jak jsem četl v jedné chytré knize, příroda na mužských jedincích experimentuje a na těch ženských to dobré a ověřené fixuje.

No živým důkazem je symetrická tvář mé sestry v porovnání s výstřelky které mám v ksichtíku zrovna já. Ikdyž občas i matce přírodě to fixování moc nevyjde. Toho jsem si všiml na mutující vousaté prodavačce v Tescu. Dlouhý čas jsem uvažoval zda přeci jen nejde o muže. Však v jeden rozšafný den měla na sobě hlubší bodýčko a mě došlo, že prsa až pod pupíka nezvládne žádný nenažraný chlap. Pravdou je, že jsem stále mírně na pochybách.

Ale odbočil jsem. Další výhodou mužského potomka je, že již v ranném věku mi může běhat pro pivo. Ne že bych byl pivař, ale kdoví třeba mě ten koníček ke stáru přitáhne. Máme v genech že již v raném věku vypadáme starší. Nicméně jsem četl, že dívkám lze pomoci líčidly a chemickými prostředky v domě. Prý zrají rychleji. I tak bych měl ale výčitky. Posílat ženu se džbánem mi přijde nevhodné. 

Zas na druhou stranu dívka by se mohla postarat o naše chromé nohy ve stáří. Přeci jen jim k tomu matka příroda dala lepší dispozice. Prý mají i v páteři jakýsi přehyb na celodenní tahání težkých břemen. To aby je nebolely záda v těhotenství. Tož jsem trošku na vážkách co si mám přát, ale statečně trvám na klukovi.

A když to bude holka hold zavřu oči až potáhne tuplák :)

 

No a pro co hlasujete vy?:)

 

 

Autor: Ales Pavel | pondělí 11.3.2013 12:30 | karma článku: 10,65 | přečteno: 844x
  • Další články autora

Ales Pavel

Československo 1945

14.1.2024 v 16:21 | Karma: 23,82

Ales Pavel

Pochovejme Evropana

11.4.2022 v 16:30 | Karma: 6,63

Ales Pavel

Šli jste taky na Gotta?

13.10.2019 v 9:57 | Karma: 17,37

Ales Pavel

Když draka bolí hlava - recenze

9.11.2018 v 23:05 | Karma: 10,69