Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VPS

Odporný článek, plný žluči.

0 0
možnosti
MK

Tolik povyku pro 20 ruských motorkářů. A co milion migrantů bez platných dokladů, to nikoho nevzrušuje?

4 1
možnosti
Foto

V79l17a60d92a 11V93a23n32e29k

12. 5. 2016 17:37

Kolik jste osobně viděl běženců ?8-o

0 0
možnosti
VM

I to může být pohled, či výklad historie jako takové. Nicméně histori stále zůstává jenom iluzí psanou vítězi, tedy každý si ji může poupravit, pokroutit k obrazu svému.

Tak že výklad historie není ani moc nebezpečný a každý soudný občan to tak bere. Horší je stav, kdy jedna či druhá strana začne považovat oponentní, tedy ty druhé než jeho, názory, za nebezpečné. To pak totiž opravdu začíná být nebezpečné, to totiž začíná končit svoboda slova, začínjí být ohroženy základní principy demokracie (byť i té iluzorní, zastupitelské) a začínají sílit snahy o jediný oficiální pohled, jediný správný oficiální výklad, tedy o diktaturu.

Tedy podle mého názoru, Noční vlci nejsou ohrožením nás a naší demokracie (i když takové, jaká je), ale skutečným ohrožením je histerie z toto vyvolaná.

8 1
možnosti
AB

Motorkáři si holt vyrážejí na svoje spanilé jízdy, protože je to tradice a je jedno, jestli to jsou Noční vlci nebo Hells Angels. Ale dělat z toho v naší konstituční totalitě dalekosáhlý politický rozbor, mi přijde trochu úsměvné.;-D

14 3
možnosti
PV

njn, tak ja nevim, jestli ve valce umirali na fronte obycejni lide, nebo politici urcujici beh tehdejsich dejin. jestli si diskutujici mysli, ze co rus, to priznivec lenina, stalina ci putina, pak se nemohou divit, kdyz o nas VSECH budou v zahranici uvazovat jako o obdivovatelich Zemana.

2 1
možnosti
Foto

Nějak mi uniká význam kodexu blogera a význam adminů samotných. Bloger Paulczynski nazval Sobotku idiotem a jeho článek dostal ban, pan Franz nazve Haška a Foldynu pitomci a je na hlavní straně :-)

16 7
možnosti
AN

No vidíte a náš lidový prezident Miloš Zeman, nazval většinu tohoto národa, přesně 60%, jako blbce. Doslova. Vezmeme-li jako fakt tu skutečnost, že jde v podstatě o jeho voliče, je to roztomilé.

12 1
možnosti
MB

Ale jo, byli v Katyni...byli tam již vloni.

Obecně nejsem příznivcem různých demonstrativních jízd a kontroverzních usmiřovacích akcí. Nefandil jsem nikdy ani různým těm všem usmiřovacím akcím sudetských Němců, jejich darům obcím a kostelům v podobě zvonů, památníčků a desek s různými nápisy, společným mším atd.

Ale zase se nedivím Rusům, že se snaží upozornit, že i oni za války něco dělali. Dnes se to již nějak ignoruje, bagatelizuje či interpretuje s překrouceným vyzněním (třeba jakoby největší zásluhu na osvobození Prahy nesli Vlasovci..).

Ačkoli se mi tedy připomínka formou jízdy party motorkařů zrovna nelíbí, nutno uznat, že svůj účel to plní. Pozornost to přitahuje.

A jestli za rok vyrukujete s tím kýblem barvy...i vy přispějete ke zviditelnění celé akce. ;-)

8 3
možnosti
JR

J47a63r96a 63R87a57n24k

8. 5. 2016 20:41

R^Dobre napsane, BBC ve zpravach take neco ukazala:-), ale divila jsem se, ze i RT prinesla prostredniky a piskot:

https://www.rt.com/in-motion/342279-night-wolves-arrive-prague/

5 4
možnosti
HM

skvělý článek (y) a karma

9 5
možnosti