Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Tak to se fakt nemůžu dočkat společně s Vámi , protože tyto otázky Vám určitě žádný muslim neosvětlí, byť s podstaty svého náboženství nemá co říci. Protože Máte ve svých pochybnostech naprostou pravdu . Mohamed byl obyčejný plagiátor jiných náboženství , s přidanou hodnotou svého šílenství.

0 0
možnosti
Foto

No, já na fotkách viděla zejména konvertitky....Kde byli jejich manželé? Kde byli ostatní praktikující muslimové, včetně představitelů Muslimské obce? Nezlobte se na mě, ale já tento počin chápu jen jako divadýlko. Vesměs české muslimky si zašly do kostela aby ukázaly, že nesouhlasí s násilím. Bezva, a co ti ostatní muslimové tady v Praze?

2 0
možnosti
DH

Tak a teď bych chtěl vidět jak se jdou křesťané modlit do mešity i se svými ženami ! Toto se nikdy nemůže uskutečnit ! Ženy se nesmí v mešitě modlit společně s muži to je jen jedna z mnoha překážek ! Proto je to šaškárna, správně to mělo být opačně a muslimové měli pozvat všechny lidi včetně nevěřících na společnou modlitbu do mešity !!!!!!!!!!!!!! Tady křesťané zobou muslimům z ruky, zatím co je na východě podřezávají, vyhánějí z domovů a boří jejich kostely už celá staletí !

6 0
možnosti
DH

Chápu to pouze jako provokaci a snahu vyprovokovat lidi k útokům na muslimy ! Muslimové dobře vědí, že lidé nesnáší rasistický islám ! Potřebují záminky, aby mohli razantně prosazovat svou hanebnou ideologii a chtějí toho docílit především skrze "svobodu vyznání" ! Proto se taky nacpali do kostela ! Všichni lidé jsou proti terorismu, ale jen muslimové jsou proti němu více ! Je to jako v tom přísloví "ZLODĚJ VOLÁ CHYŤTE ZLODĚJE" ! Z muslimů přímo stříká neupřímnost ! Už jen to, že někdo zneužije statistiku o znásilnění k tomu aby zakryl , že muslimové mohou znásilňovat své ženy kdy se jim zachce !

4 0
možnosti
LB

Muslimové na mši.

Jednoduché- přetvářka a lež

Stačí porovnat záběry na youtube,tam je vidět co muslimové oslavují...

Nějak jsem nezaznamenal masové protesty muslimů po hromadných vraždách...

Názory muslimů třetí,čtvrté generace žijící v Evropě najdete,ale taky asi nepotěší..

9 0
možnosti
EP

Absolutní souhlas až na jednu věc. Opravdu nemusíte psát slova "islám" a "muslimové" s velkými písmeny jen proto, že se tak ve své skromnosti píší sami.

5 0
možnosti
PB

...... mi tu motyku přihrajte a na nic se ji neptejte,- ji to vyvětlím 123 a začnu u používání komplu a psaní blogu,- jako první sem si osvojil desatero jak zřezat neposlušnou havaj aniž bych ji způsobil újmu na zdraví,- údery sa vedou do měkejch tkání a to tak, že,- ...... no vo tem někdy příště, - ináč,včera sem konvertoval V!!

1 0
možnosti
AP

A62l24e76s 40P37a12v16e90l

11. 8. 2016 7:41

chlape ty jsi slovotvornej frajer, superR^

0 0
možnosti
MZ

M18i25l19a73n 26Z10i67c17h

10. 8. 2016 21:30

dovolil bych si dat svuj nazor na otazku cislo 4 pro pani cervenkovou,krestanstvi je dnes prazna a duta nadoba,veskery vedecky pokrok ci prava zen nema s krestanstvim nic spolecneho,to vsechno evropa dokazala diky tomu,ze se prave odvratila od krestanstvi a prestoupila na humanismus,nekteri lide se odvratili od krestanstvi k humanismu,jako ja,jini jako mozna pani cervenkova k islamu,dnesni krestanstvi,to jsou prazdne reci stejne jako jejich prazdne kostely,islam je dnes posledni nabozenstvi kde jsou proaktivni lide z ulice,zajdete si vy krestane do kostela a uvidite o cem mluvim

0 4
možnosti
AP

A63l53e70s 92P29a19v16e71l

10. 8. 2016 21:37

Ale i ja jsem krestan a chodim do kostela. Idealy humanismu z krestanstvi vychazi. Vim ze v dnesni dobe je krestanstvi vytlacovano ateismem, ale to neznamena, ze hodnoty co prineslo, prisly vnivec.

11 0
možnosti