Americký konvoj

  Tak jsem tu zas, no a tentokrát půjde zase o politiku. Já vím, já vím, o politice slušný člověk nemluví, ale nemohu si pomoci.

Na Facebooku vznikla skupina, Zastavíme americký konvoj, hrdě tu náctiletí poblouzněnci proklamují zastavit americký konvoj, nebo cituji "ho aspoň zpomalit". Argumenty jsou různé, od okupace, po pobytu delším než 48 hodin.
Škoda jen, že tito  bouřliváci nepamatují vztek a a rozčarování českého národa když jsem vtrhli pochopové batušky Stalina, možná by rozdíl mezi projíždějící armádou a tou okupační vznímali správně.

Nejsmutnější na tom není ten protest proti vstupu americké armády na české území. Na názor a svobodné vyjádření nakonec máme všichni právo. Jako spíš skupina od které tento požadavek přichází. 
Proruští nadšenci a komunisté by měli na týden navštívit ruský gulag a uvědomit si co Rusko bylo, a nadále je zač. Hlava mi nebere ani argument, že se snaží americkou armádu zastavit, či aspoň jak jsem již zmínil, zpomalit.

Tady, ale přicházíme na hlavní kámen úrazu. Pokud s armádou na našem území nesouhlasím, proč jí mám bránit v přesunu pryč?  
Vychází nám z toho tedy, že oni dětinští rebelové, nejednají z pacifického přesvědšení, ale jde jen o snahu na sebe upozornit,  dělat problémy a být tím pádem "jiní". 

Vyzývám tedy Petju Žampachova, aby nebyl ve svém proruském počínání polovičatý a do Ruska se přestěhoval. 
Mají tam krásné nemocnice pro mentálně postižené a dětské domovy. Protože pokud se jeho láska k vlasti projevuje vymršením klasického českého příjmení do ruské podoby, měl by svou vlast následovat a přestěhovat se.

To ale Petja neudělá, to všichni víme, protože by mu maminka naplácala prdelku, protože již teď s jeho znalostí historie a s jeho logickým uvažováním na něj musí být poprává hrdá.
Stejně tak jak jsou asi hrdé matky ostatních "bojovníků". 

PS: Pokud americkou armádu na našem území nechcete, zkuste jim spíš tlačit, než je blokovat, protože pak bude mít Vaše jednání logiku 

Autor: Ales Pavel | čtvrtek 26.3.2015 17:32 | karma článku: 21,45 | přečteno: 742x
  • Další články autora

Ales Pavel

Československo 1945

14.1.2024 v 16:21 | Karma: 23,82

Ales Pavel

Pochovejme Evropana

11.4.2022 v 16:30 | Karma: 6,63

Ales Pavel

Šli jste taky na Gotta?

13.10.2019 v 9:57 | Karma: 17,37

Ales Pavel

Když draka bolí hlava - recenze

9.11.2018 v 23:05 | Karma: 10,69