Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Lady Humussprey

3. 4. 2012 0:54
HV je v současné době jen zmatená revolta, v nevhodnou dobu

Běhat po městě s transparentem a poslouchat u koně pěvce se špatně naladěnou kytarou, který budí dojem, že by potřeboval vanu horké vody, to nikam nevede a je též reakční. Prostý dospělý člověk, nemá o nic více rozumu, než dítě a kromě výprasku z pravidla ničemu jinému nerozumí. Za prvé je tedy nutné nechat Kalouska, Drábka a Nečase dokonat své dílo zkázy a naše prosťáčky nechat od nich ožebračit, vyhnat exekutory na ulici a děti jim umístit v ústavech. Potom teprve se z lidí stanou poučení a zkušení revolucionáři a ohlupovači typu Moravce, knížete, Klause a pod. v noci budou prchat, by zachránili, co naloupili.

0 0
možnosti

svarcz

3. 4. 2012 0:07
HV je cesta k nové totalitě!!!!

Vůbec se nedivím, že se kdysi Hitler a komunisti dostali k moci... Samé nesmysly naprosto nereálné sliby, které se od počátku lidstva nepodařilo prosadit a nikdy nepodaří, ač samozřejmě každý touží po "dokonalém světě".....Co se vždy povede je vzít lidem svobodu, aby dotyční mohli aplikovat na společnost své zvrácené představy.!!! A lidi jim na tenhle špek skočí zas a znova. Zvedá se mi z toho žaludek!!! 15. dubna rozsvítím všechny žárovky a zapnu všechny elektro-spotřebiče co mám v baráku. !!!!Já nechci novou totalitu!!! Já chci žít v tomto svobodném světě!!!! PRYČ S HOLEŠOVSKOU VÝZVOU!!!!;-€Rv

4 0
možnosti
PJ

Petr Johan

2. 4. 2012 23:55
Úplně nejúsměvnější je

jak Slávek somruje prachy na letáky ;-D;-D;-D

Jděte se bodnout s celou výzvou, pokud budete odpovědně makat a odpovědně volit odpovědné zástupce lidu, tak to bude v téhle republice vypadat jinak. Ale když budete jenom řvát, tak nic nezměníte.

3 0
možnosti
MS

milan166477

2. 4. 2012 22:38
Pokud

se dobře pamatuju,ani v roce osmdesát děvět nebylo nic připraveno a opozice byla spíše překvapena rychlým pádem režimu.nakonec se vše konalo za pochodu a nebylo to tím jak jsme dnes dopadli.Spíše tím,že se lidi spokojili s obratem a přestali se dál zajímat v domnění že už pujde vše samo.Takže si to můžeme zopakovat!:-)[>-]

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 4. 2012 22:47
Re: Pokud

Máte pravdu. Takže pokud by se zdařil převrat dle HV, lze očekávat obdobný vývoj, ne?  Pokud ne, proč. HV přece také očekává, že vše půjde samo: najednou bude existovat rada starších, kdosi napíše Ústavu, rada starších (vláda) bude mít omezený mandát - a bude tak laskava, že si jeho délku stanoví sama. Najednou se vynoří spravedliví soudci, kteří vše posvětí (kteří? ti, na které dnes nadáváme? nebo i zde bude rada starších soudců?).

   Znova: pokud to chcete přirovnat k 89., musíte předpokládat obdobný vývoj. Řekl bych spíš horší - všichni jsme již poučeni a budeme se o kořist rvát o zkušenosti bohatší.

5 0
možnosti
I

Inzheim

2. 4. 2012 22:03
Tak asi

jedná se o komunistickou sektu, která volá po odstranění neřádů v politice a nemá žádnou konkrétní představu, jak k utopické očistě národa by mohlo dojít. Pracují stejně jako sir Thomas More, Fourier, Owen, Simon se slovními obraty, které vyvolávají u reálně myslících lidí nedůvěru a smutné pobavení, kam může komunistická sekta dojít se svými štvavými plány. Je to druh instinktního komunizmu, bez reálného použití, ve středověku se autoři upalovali, v lepším případě zavírali na ostrov nebo do ústavu s klecovými lůžky. Dnešní politika středových partají je bezbranná a slabá, silní vladaři jako např. Gottwald, Husák, Stalin, Brežněv by sektu za 60 minut rozprášili.

4 0
možnosti
MS

milan166477

2. 4. 2012 22:44
Re: Tak asi

Jak je vidět Chartu nerozprášili!:-)[>-]

0 0
možnosti
SN

kuča

2. 4. 2012 22:02
V roce 1989 .......

:-).......byl plán velmi pečlivě vymyšlený v prognostickém ústavu. Jeho výsledky si velmi citelně užívá v současné době 85 % lidí ! !!

1 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 4. 2012 22:49
Re: V roce 1989 .......

Máte pravdu. Jen těch 95 % lidí ne vždy chápe a umí si spočítat, oč se má lépe.  (Bohužel: mnohým z nich matika nic neříká, ba je jim odporná)

3 0
možnosti
JV

Žadatel

2. 4. 2012 22:00
Autore

Vy máte pocit, že přímá demokracie ohrožuje právo na život, svobodu a majetek ?

1 0
možnosti
PD

pavel1.dostal

2. 4. 2012 22:09
Re: Autore

Dobrý večer,

velmi by mě zajímalo, co si pod pojmem přímá demokracie představujete...

Pavel Dostál

0 0
možnosti
RS

leonet

2. 4. 2012 21:37
Chtělo by to od vás trochu sebekritiky

Vy jako strana jste měli šanci, žel jste ji nevyužili, a jediné na co se dnes zmůžete je kritika potenciálních protivníků...;-DRvRvRv

0 0
možnosti
P

pěnice

2. 4. 2012 21:44
Re: Chtělo by to od vás trochu sebekritiky

Nicméně ,autor má pravdu.Tak všeobecné fráze a nic konkrétního se jen tak nevidí.

2 0
možnosti