Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

ahaswer

24. 9. 2012 16:54
Vy se máte

Vaše vidění světa je možno vám snad i závidět.

Jak prosté...

1 0
možnosti
DK

Danny_Kay

24. 9. 2012 16:43
Samozrejme dotace...

Dotace je zlo!

1 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

24. 9. 2012 16:17
a co dotacemi hýřící EU

Já se zase domnívám, že nejsportší slovo je brusel. Např táhěte do brusele. Nedělejte si z nás brusel, až po erotický polibek brusele;-D

0 0
možnosti
JB

Bereniké

24. 9. 2012 16:24
Re: a co dotacemi hýřící EU

Ano, brusel je sprostější než dotace. Nicméně je pravda, že většina dnes pojímaných vulgarismů původně vůbec vulgarismy nebyly, ale byla to slova s neutrálním významem, z nichž se vulgarismy staly až postupně, přičemž v naší kultuře se jedná zejména o tabuizované výrazy související s vyměšováním nebo se sexem. Dokonce jsem kdysi četla i jakousi studii, která se tomu věnovala, z které vyplynulo, že naše území leží v rámci Evropy na jakémsi rozhraní, od kterého na západ jsou vulgarismy spíše související s vyměšováním a na východ zas související se sexem, přičemž u nás to máme namíchané z obou soudků. ;-) (ten článek byl dokonce v časopisu Vesmír)

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1336x
Pracuji v oblasti jaderné energetiky. Politickým a společenským smýšlením jsem liberál. Pochopil jsem, že přestože si s námi život dokáže občas škaredě pohrát, nejdůležitější je nevzdávat se a - i když je to občas hrozně těžké - snažit se být stále optimistou.

Seznam rubrik