- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Čerstvé jitrnicePavel Cibulka
Věc dříve častá, ba téměř všední, se působením moderní rychlé doby zvrhla ve sváteční příležitosti a několik hodin poctivé práce se scvrklo na minutový nákup v řeznictví. Nicméně i tak mi snad většina z Vás dá za pravdu, že v domácích zabíjačkových pochoutkách se snoubí drsná chuť tvrdé práce, koření příhod a nehod, na které se v dobrém vzpomíná, a nesmí chybět vývar pěkné zimy, zaháněné všemi možnými prostředky...
Vybrané fotografie vznikly během zabíjačky, je to výběr pár povedených nebo pro mě zajímavých záběrů, s malou hádankou nakonec.
1.
2.
Na první fotografii je žaludek, vypraný a pověšený k vykapání. Na druhé fotografii jsou střeva před zpracováním.
Další články autora |
Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...