Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příkladů kdy naše veřejnoprávní média lidem vesele lžou jsou mraky. Výsledek už pomalu nastává - po sítích a všude lítá tolik fake news, novináři tak dychtí po senzacích za každou cenu a když nejsou, tak si je vymýšlejí, že nastane doba, kdy prostě nikdo zprávám věřit nebude. Média už si teď stačí sama pro sebe. Ono už je to znát teď. Lidi se hádají roušky - neroušky ne proto, že vláda dělá chyby, ale že se neumí domluvit na stanovisku ani odborníci zdravotníci. Víte jsem asi pštros - novinky mi říká manžel a od té doby, co nesleduji denně zprávy jsem mnohem šťastnější. Zdravím pane Chalupský. R^ Napsal jste to hezky.

0 0
možnosti
Foto

Tu akci původně svolali odpírači a ultras jí "zprivatizovali". Z průběhu je celkem dost záběrů na netu - pokud byste chtěl být v obrazu.... ale o to vám tak moc zase nejde, že?

0 0
možnosti

Zdravím a děkuji za názor. Rozumím Vám, ale já se zamýšlel primárně nad titulkem. Odpírači napadli... a pak čtu, že to byli ultras. Chápu, že záběrů na sítích je nepřeberné množství. Každý tam běhal s telefonem. Honem něco natočit a šup s tím na síť. Ty jsem ale přece nehodnotil. Hodnotím CENTRUM:)Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

Přesné... Ovšem vzhledem k jasné linii, kterou zde masmédia jedou, se není čemu divit. Už jim chybí jenom krůček k tomu, aby jiný než oficiální pohled začali označovat jako konspirační teorii. Naštěstí jim v tom zatím brání hlasy různých odborníků, dostupné informace a nenasytnost propagátorů celé téhle srandy. Už teď se každopádně tvoří černobílé škatulky a házení do jednoho pytle vidíme všichni i na tomto příkladu.

Hezký den.

2 1
možnosti

Zdravím a děkuji za názor. Ano, zpochybnit a znevěrohodnit se dá dnes cokoliv. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

I10v30a91n 72M69a13r47e35k

19. 10. 2020 7:59

Nezorganizovala nakonec celou tu šaškárnu na Staromáku policie na čele s Hamáčkem? 8-oRvRv

1 1
možnosti
Foto

Na to je Hamáček moc malý pán, musíte trochu výš. Popřemýšlejte komu se to hodilo do krámu.

0 2
možnosti
Foto

Možná by stačilo získat alespoň základní info, než začnu chrlit.... i Ostraváci byli včera v Praze (Ultras), bylo to plánované a domluvené, proto ta pohotovost a posílení Policie Uffff....

5 0
možnosti
Foto

Nojo jenže Ultras se perou mezi sebou a nejdou bezdůvodně do policie.

0 1
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 11,49
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik