Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Karma, kritické, ale sarkasmus vynikající. Ach jóó, není to dnes, jako když si náš pradědeček prababičku bral.:-) V některých rodinách byla i trochu bída, muselo se velmi šetřit s korunkami, ale dětí byla mnohdy plná "sednice". Ale to bylo ještě před 2. světovou válkou, viz filmy z první republiky. Dnes by se měly děti vychovávat skromněji, nikoliv v nadbytku všech tech. vymožeností, ale jde to ztuha, pokrok se nedá změnit. Zlaté časy ndbytku vedou ke zhýčkanosti.

0 0
možnosti
RE

Nesnášim plýtvání jídlem a zadlužování. Nemohu se dočkat, až vypadnu někam do divočiny bez TV:) Ale pěkně, výstižně sepsáno!R^

0 0
možnosti
RP

Víte co je zajímavé? Donutil jste mě zapřemýšlet kdo z mého příbuzenstva a ve svém okolí má jen jedno dítě. Většina těch čtyřicátníků mají svůj byt nebo domek, dvě auta, jezdí na dovolenou jak k moři tak i po Čechách...ale nikdo nemá jen jedno děcko. Tak to nevidím špatně.

2 0
možnosti
LB

Když se rozhlédnu po svém okolí, vidím rodiny vysokoškoláků, kteří mají osm dětí, jiní mají potomků pět nebo tři. Rodin s jedním dítětem moc neznám.

1 0
možnosti
MS

R^ Je dobře, že se začíná diskutovat o tom, jestli je svoboda omezena splátkovým kalendářem. Samozřejmě ta první volba je svobodná. Buď si půjčíte, nebo ne a půjdete k majetku starou cestou prarodičů. V okamžiku půjčení je pak další budoucí rozhodování svázáno v závislosti na výši půjčky.

Také je dobře, že se začíná diskutovat o tom, jestli musí mít váš potomek všechno, aby jste nejen v jeho očích, ale také očích jeho babičky, která mu tablet klidně koupí, nebyl za špatného rodiče.

1 0
možnosti
MB

Není špatných dětí - Je pouze špatných rodičů. Dítě funguje na identických principech Banky! Co jsme výchovně kapitálově vložili - To se nám s úroky vrací. Pravda, doba se mění - to je zase ta inflace, znehodnocování našeho Vkladu! Ten, kdo nedbá pravidel - To pozná sám na sobě. On i nechtěnně sděluje svému potomku, že rodič, žádnou hodnotu nemá . No když nemá - tak nemá ... :-)

0 0
možnosti
MS

To je sice pravda, ale někdy je taky špatných prarodičů, kteří ignorují nastavená pravidla a vnukovi koupí co si zamane na truc rodičům.

1 0
možnosti
PK

Tak udělejte přeci synkovi radost a splňte mu jeho přání...;-D

2 0
možnosti
Foto

Tomu se říká odpovědnost za svůj život... jaký si ho kdo udělá, to má...

2 0
možnosti