Diskuse

Re - klama.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O peníze jde vždycky až na prvním místě...

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Tak je většinová společnost nastavená a těm nahoře to vyhovuje. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
VF

Dobrý den. Lhaní, podvody a manipulace ve všech sférách lidské existence jsou historicky, geneticky a sociálně základní znaky lidského chování. A to přes všechny ideologie a náboženské víry hlásající potřebu čestnosti, rovnosti, pomyslné spravedlnosti nebo jiných etických norem. Pohybovat se a vyznat v této džungli žvástů a lží je z největší části dáno individuální schopností každého člověka. K tomu je třeba vzít v úvahu řadu faktorů, mezi které paří věk, životní zkušenost, socializace v rodině a společenské vrstvě a v neposlední řadě i náhoda. O tom, zda si pustíme do hlavy oblbovačky elektronického či televizního smogu rozhoduje každý sám za sebe.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Plný souhlas. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
JH

J94a15n 54H31a85r11v13a52n

10. 2. 2023 8:36

Naprosto odporná reklama se teď valí z TV, novin, ..., ze všech stran s odpornou Holubovou. Jak ji zahlídnu tak okamžitě přepínám nebo vypínám, fuj! Rv:-(

1 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Proto máme k dispozici tv ovladač:)) Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

A pak máte ještě lobbisty (viz Dalík, překvapivě odsouzen za podvody), což už se dneska používá (nebo donedávna používalo) jako běžné přízvisko. To je jako kdyby ve zprávách rovnou řekli "podvodník XY prohlásil...". :)

1 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor a doplnění:)). Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 9,46
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik