Diskuse

Pro nebo proti.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento boj proti něčemu má už hodně dlouho za výsledek patové situace. Nejvíc je to vidět ve volbách. Nechodíme dávat hlasy pro někoho, ale proti někomu a ještě k tomu říkáme se smutkem, že volíme menší zlo. Máte pravdu, není to dobré, ale co s tím, když být pro někoho dopadne ve výsledku s nulou. A posílí větší průšvih...? Politici jsou volitelní, tam si ještě může člověk zkusit takto vybrat a doufat, že něco změní k lepšímu, ale média? Kdo odvolá neobjektivní novináře? A kdo si dá práci i tady vážit a vybírat si? Od revoluce v r. 1989 cítím zřetelně, jak se v tomto směru situace stále zhoršuje - víc a víc. Zdravím pane Chalupský R^. Máte pravdu, ono by stačilo pro začátek, aby si lidi začali odpouštět nenávistné anonymní komentáře pod jakýmkoliv článkem na netu. To by mohlo být ono "začít u sebe". A jak je rozlišit? Stačí se zamyslet nad jediným úhlem pohledu: "Podepsal bych se plným jménem pod to, co chci napsat?".

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za pro:). Jsem rád, že nejsem sám. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
JT

R^ chce to tento přístup, ale je těžké nebojovat, když jsme tak navyklí. A když otevřete internet: co bojovných a negativních titulků na vás vyskočí.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Třeba stačí začít u sebe. Co já jsem se dřív nabojoval. Je to o určitém uvědomění a změně slovníku. Je smutné, že i ve veřejných mediích většina redaktorů a redaktorek bojují. Právě ti, kteří mají humanitní vzdělání a prochází mediálním treninkem. Chce to čas. Přeji....Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 9,46
  • Průměrná čtenost 370x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik