Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IA

napsal jste to skvěleR^V

0 0
možnosti
OP

S tím lékem na tlak mám podobnou zkušenost, s lékařem však odlišnou. Moje pí doktorka mi sama navrhla snižovat dávku a posléze lék na zkoušku vysadit, neboť poté, co mi osud dopřál únik ze spárů jistého nadřízeného, se tlakové poměry upravily

0 0
možnosti
PK

Pokud narazíte na dobrého doktora je vyhráno,ne li pak to funguje ,,,napište mi... xyz....dám Vám antibiotika atd. V životě jsem se setkal s oběma a nyní ač stár , jsem bez léku a jen si říkám,že je to divný a jak dlouho to ještě asi vydržím, no ale nutno přiznat,že se mi o zdraví stará hodně můj pejsan,bo 2 x denně ven a nezajímá ho jaké je počasí.

0 0
možnosti
MB

O zdraví a nemocech se dá psát donekonečna, obé k sobě patří jako k velbloudovi hrby. Zdraví je mega hodnota, která je až neuvěřitelně opomíjena. Bráno jako nějaká samozřejná, bezezměnová přidělenost. Krásně vidět, kdy zaměstnavatel posílal na rehabilitace. Mnozí se vraceli zdevastovanější - kolega vytvořil rekord - pouze vstupní prohlídka, dále - nic ! Podpora vyschla - bráno, jako zavilost doby ! Po nějakém čase, se začli objevovat lidé, kteří si ty pobyty začali hradit sami ! Zjistili, že ta investice, svou hodnotu má . Je to pořád dokola - až člověk o něco přijde, zmateně si uvědomí, že vlastně něco vlastnil ... Pak, o zdravotnictví se dá sepsat celá esej - kus záhady - černá díra - problémů kupa - Nicméně, stále to nějak i překvapivě funguje ... :-)

0 0
možnosti