Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano a jen dodávám, že s individualitou šel ruku v ruce vždycky pokrok. Stádnost bývala typická pro omezenost a stagnací. Začínají docházet tradiční zdroje, měli bychom podporovat cíleně ty výjimečné, nadané a přestat se navzájem vymezovat kvůli hloupostem. Překvapuje mě, že to tak málo chápou média, která v posledních 10 letech vztahy mezi lidmi jen víc hrotí.

0 0
možnosti

Zdraím a děkuji za Váš názor. Media vzhledem ke svým vlastníkům, plní jen úkoly vlastníka. Přestávají být hlídacími psy, ale jen domácími mazlíčky vlastníků. Ale pamatuji jiné časy. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti

KarmaR^ Souhlasím a hlavně bych poprosil buďme spravedliví, zodpovědní a zapomeňme na falešný politický levicový altruismus. Rovnost je sice pěkné slovo, ale tak jak, to mnozí vnímají je dost zhoubné slovo vyvolávající závist.:-)

1 0
možnosti

Zdravím a díky za názor. A o tom to také je. Naučit se slovo rovnost vnímat jinak, ne jen majetkově. Rovnost v právech přece chceme všichni. Všichni chceme mít rovné podmínky v čemkoliv, třeba v odměňování, rovné podmínky ve svobodě slova..... Nehledejme prosím za vším jen rovnost majetkovou. Přeji ....Chalupský Pavel

1 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 10,53
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik