Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aktivní člověk ještě nemusí být terorista.

Aktivista - tedy člověk, který provozuje zpolitizovanou aktivitu - terorista obvykle je.

0 0
možnosti

Zdravím a díky za Váš názor. Proto taky píšu, že jsme už skoro teroristický stát, neb to z Vašeho názoru vyplývá. A proto píšu pozor. Přeji myšlenky i společnost bez teroristů. Chalupský Pavel

0 0
možnosti

J10i45r64i 90P63i23l54n14y

3. 4. 2023 10:49

LIDSKOPRÁVNÍ AKTIVISTA: Žije, aby se společnosti pomstil za domnělá příkoří na něm spáchaná. Většinou ho vyléčí pravidelný sex s jím preferovaným pohlavím.

0 0
možnosti

Zdravím a díky za Váš zajímavý postřeh, či názor. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

Manželé Goebbelsovi usmrtili vlastní děti. Možná není tak těžké odtušit, proč tak učinili. Domnívám se, že důvodem nebyl strach, že bude nedoceněn odkaz významného aktivisty šířícího svobodně své názory, ale že bude panovat většinová shoda o tom, že ve službách vůdce vědomě prezentoval nebezpečné produkty účelově předstíraného blbství s tragickými důsledky pro miliony lidí.

0 0
možnosti

Zdravím a díky za Váš názor. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti

Jak se teda prosím říká činnosti, co v poslední době provozují ti ekoaktivisté z hnutí Poslední generace (nebo jak se nazývají), když kráčí v Praze po magistrále a za nimi stovky lidí v autech, přicházejících o svůj čas a peníze?

P.S.: jen drobnost ... význam bez významu jako hrad bez ...

0 0
možnosti

Zdravím a díky za názor. Ekoaktivisté jak je popisujete jsou ekoaktivisté, proto také měli povolený pochod. Nedovedu si představit, že by úřady a PČR povolili pochod ekoteroristům, jak jsou mnohdy nazýváni. Nebo se mýlím? Jinak díky za upozornění, chybička se může vloudit. Přeji..Chalupský Pavel

0 0
možnosti

Je to přesně naopak.

Stále víc nám vládnou lidé, kteří si z boje za něco nebo proti něčemu udělali životní program a skvělý způsob obživy - aktivisti.

Nikdo je nevolil a za nic neodpovídají - přesto nám vládnou.

Protože hlasitě křičí a málokdo si troufne jim odporovat nebo říct že jim nepošle finanční příspěvek.

A nikdy nemají dost - to by museli zavřít krám a jít dělat něco užitečného.

Vnucená elektromobilita je jen jeden z projevů, ale zvrhlost zásahů profesionálních aktivistů do života EU a nejen EU je vidět i v dalších oblastech.

Práva menšin, genderová vyváženost čehokoliv, LGBT+, zákaz knih Karla Maye atd. atd. Vždycky napřed existoval nějaký problém a ten byl řešen a vyřešen. Ovšem nikdy na 100%. Třeba emise aut. Jasně, smrdělo to. Hodně. Mezi EURO 0 a EURO 6 je ale už tak ohromný rozdíl, že diesel funguje jako čistička vzduchu. Ano, vypouští do ovzduší méně pevných částic než kolik jich nasává. Takže by se na to aktivisti už mohli vykašlat a na politiky netlačit dál. Ale nedají pokoj. Nikdy. A až v roce 2035 budou v prodeji jen elektromobily, budou otravovat dál. Co by jinak dělali a čím by se živili? Bude jim vadit hluk elektrických aut, nebo otěr z pneumatik nebo cokoliv jiného. Kde najít politiky kteří je pošlou do háje a firmy, které jim řeknou, že na jejich ptákoviny peníze nedají?

0 0
možnosti

Můžeme jít od aut jinam, protože práce aktivistů je vidět všude kolem.

BLM: Proč by se měl občan A omlouvat občanu B za to, co občan C kdysi provedl občanu D? To je nesmysl jak z pohledu práva tak obecné logiky. Ale omlouvá se a klečí se. Proč?

LGBT+: Pokud si to někdo přeje a najde dost šíleného chirurga ať se nechá přeoperovat třeba na lesního skřítka. Nic proti tomu nemám.

Jenže na pochody této komunity musí ze svých daní přispívat i ti, které to nezajímá. Proč?

atd.

atd. atd. Těch věcí se zmocnili aktivisti a skvěle se tím živí. Jsou to oni, kdo vždycky politiky, Brusel a příslušné organizace dotlačí někam, kde už pokračování nedává smysl, ale oni přece nezavřou krám a nepůjdou dělat něco užitečného. Nikdo je nevolil, za nic neodpovídají, ale zasahují do všeho. Jak se jim ubránit? Nevím.

0 0
možnosti

P25e77t26r 56S34k30á41l57a

3. 4. 2023 8:13

Jak nazýváte ty, kteří zablokují komunikaci a znemožní tím kromě jiného průjezd složek záchranného systému nebo ty, kteří možná ne nevratné, ale přesto znehodnotí vzácný obraz nebo sochu? To jsou lidé s názorem?

2 0
možnosti

Zdravím a díky za Váš názor. Pokud někdo znemožňuje průjezd vozidel IZS je to okamžitě terororista? Podívejme se do bfěžného silničního provozu, jak mnozí řidiči blokují průjezd. Je mnoho videí řidičů IZS, jak jsou právě TI řidiči nezodpovědní. Při pochodu je vždy na místě PČR, která má konat, průjezd zajistit a lidi kteří blokují potrestat. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti

Bez politična, z běžného života- nechápu :

Význam pojmu "Zadarmo". Nedá se ani najít v Google - Zase je v programech.

Občasné od moderátorů - "Schváleno jednohlasně". Má být jednomyslně.

"Strašně" - Cítíl jsem se strašně - příjemně, blaze, dobře ... ? :-)

0 0
možnosti

Není to tak všeobecné. Záleží, čemu fandí média. Levicový aktivismus není tak dehonestován jako aktivismus proti vládě.

0 0
možnosti

Zdravím a díky za Váš názor. Souhlas. Dělá to v menší, či větší míře každá vláda. Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 11,49
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik