Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takové náklady jdou právě u farmakologických firem velmi dobře schovat mezi daleko větší, o kterých jejich zástupci tak rádi a nahlas mluví. Mám tím na mysli obří náklady na výzkum a vývoj léků. A nelžou, výzkum a vývoj trvá dlouho a je drahý vždycky. Běžné ostatní výdaje, které má každý distributor čehokoliv jsou proti tomu o mnoho nižší a platy dealerů vlastně jen drobné. Jen jste se s nimi pane Chalupský prostě přímo potkal. Samozřejmě, že to nakonec platí nemocný, i kdyby jen formou odevzdaných daní státu, který péči přerozdělí jako částečně, někdy dokonce úplně "zadarmo". Proti tomu není obrany, to si dohadují mocní tohoto světa. Výrobci, prodejci a politici. Věc navíc komplikují ještě zdravotní pojišťovny - ani ty nepracují bez nákladů. Je to největší byznys světa. Aby to bylo poctivé, museli bychom si všechno osobně platit přímo doktorům. Žádný systém zdravotního pojištění. Všechno. Ale pak by miliony lidí z tohoto systému skončili na ulici. Samozřejmě pak by ta dealerka měla plat srovnatelný s distributorem housek. Třeba. A ještě jen možná. Zdravím. :-)R^

0 0
možnosti

Zdravím a souhlas. A co zkusit jiný systém. Třeba takový, že když onemocníme, tak nás bude náš obvoďák léčit zdarma:). Systém je totiž nastaven tak, že se nemocní lékařům a dalším, kteří jsou na zdravotnictví přisáti prostě a jednoduše vyplácí. Viz dealerka. A nejen samozřejmě ona.

Já jsem pro. Zdravý Chalupský Pavel (jen s lehce nataženým úponem v koleni z rozcvičování).

0 0
možnosti

To neřekl Švejk, ale polní kurát Katz.

0 0
možnosti

Pravda pravdoucí, ale Švejk by s tím souhlasil:))). Omluva.

Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 9,46
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik