Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až se mi tomu nechtělo věřit, kolik lidské zloby a vandalismu se projevuje i v lese.

Zdroj: http://pavelchalupsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575869

Tak kvuli tomu nemusite chodit do lesa. Pekne v klidu domova si prectete zdejsi blogy a reakce na ne a mate to same.

Ten Harvester, je zu dlouho trnem v oku vsem ochrancum prirody a nejen tem. V PM magazinu zu o nem psali nekolikrat. Kde nenadela ty koleje, tam pudu udusa, takze je nepropustna a voda po ni stece. Takze nejen ty vyjete koleje.

Ale mamon je nade vse, a kdyz nekdo rozumny pouzivani teto obludy zakaze, bude to jiste vzpupny bruselsky Bürokrat.

0 0
možnosti
Foto

I35v34a25n 92M15a41r19e62k

23. 12. 2016 9:34

Karma p.Chalupský. Sám jsem několikrát měl možnost sledovat "akci" tohoto stroje. S oblibou se s ním pracuje po deštivém počasí . Aby se nebořil do půdy, jeho obsluha před stroj shrnuje odřezané větve, které toto monstrum zazatlačí do zeminy. Jak taková "paseka"vypadá po "těžbě" si lze stěží představit. "Dílo" dorazí aparát stejných "kvalit" který vytěžené dřevo sváží na místo odvozu.

Ironií je , že jedna organizace umístí na nějaký opodál stojící přeživši strom smaltovanou tabulku s textem "Zde pro vás hospdaří *********** " . RvRvRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 9,46
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik