Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K mé přítelkyni na Šumavu přijela po revolucí po létech na velké shledání její sestra s rodinou. Všichni vyrazili celí šťastní na šumavské hřiby. Snacha, už rodilá Američanka, se uprostřed hvozdu po hodině začala shánět po toaletách. 😊 Zcela vážně nemohla pochopit, že značené cesty tu nejsou lemovány záchodky. V USA zcela běžná věc. To je zas jiná strana mince naší civilizace. Oni se kvůli tomu skutečně všichni vrátili na chalupu. Díky nejen za přírodu u nás v horách, ale i za to, že se zatím tak moc necivilizuje. Smutný pohled je ovšem na lesíčky podél frekventovaných silnic. Tam veřejná WC, tak jako ve městech, opravdu chybí. Pěkné téma pane Chalupský, zdravím.

0 0
možnosti
Foto

J28o88s75e80f 90B40á80r26t56a

25. 4. 2023 17:38

Asi to u té značky někdy také zkusím, třeba omládnu.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a díky za názor. Aby tam nebyla tlačenice:)). Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
ŠM

stačilo se vrátit do úřadu,toalety tam jsou....

1 0
možnosti
PC

Zdravím a díky za názor. Svým způsobem máte pravdu, ale tohle nebyl státní úřad, ale soukromý - u notářky - v krásném starém činžovním domě - bludiště chodeb, samé schody a vnuk byl velice rychlý. Venku to byla jistota, než čůrat někde na chodbě. V zamyšlení jde i o to, že centra měst jsou plná aut, značek a minimum přírody. Na to prosím nezapomínejme. Proto centra bez aut:)). Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
JP

Cožpak dítě, ale co má dělat dospělý, a ještě k tomu žena? Vystrčit holý zadek?

0 0
možnosti
ZS

Možná je ještě k dostání čurokap (nebo jak se tomu říkalo). Ovšem i to by byl pohled dosti neobvyklý. Možná ještě víc, než ten holý zadek.

0 0
možnosti
ZZ

U toho dítěte se to dá pochopit - venku čurá jen když není jiná možnost.

Při chůzi po Praze všude cítím psí moč.

Z toho psího smradu se mi zvedá žaludek - zejména když zasvítí sluníčko a je teplo.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a díky za názor. Praha je pro mě sice skrásná, ale jsem rád, že tam nebydlíme. Ano, města plná aut, značek, psů. Zvářata ve městech, v panelácích, ale i v RD s malou zahrádkou a venčením na ulicích musí zažívat podobná traumata. Taky hledají stom, nebo trávu:))). Přeji...Chalupský Pavel

1 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 10,53
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik