Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I41v58a39n95a 83L29a91n64c75e

7. 11. 2023 12:38

Tak to určitě nebyla kouzelná babička, ta by si peníze přičarovala. Od ostatních babiček raději utíkat pryč, může to být Baba Jaga.

2 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Může, ale byla opravdu jak z Babičky:)). Jen ty vrstvy sukní jí chyběly. Přeji...Chalupský Pavel

1 0
možnosti
VF

Opravdu chcete číst i můj názor?

V pátek 27. října 2023 jsme se sešli OSMDESÁTILETÉ babičky a dědečci - někdejší spolužáci. Jeden z nás bydlel v bytě, my ostatní jsme měli vlastní domy, či domky. To víte, venkované. A co bylo nejdůležitější? Ani jednou za celé odpoledne nikdo nenadával, jak je všechno drahé, jak je zle. Čestné slovo (jak se kdysi říkávalo).

3 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Vřele, opravdu vřele Vám gratuluji a přeji vše, co v životě potřebujete. Určitě budete vědět co tím myslím.. Chalupský Pavel

1 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 11,46
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik