Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ještě jednu otřesnou věc bych chtěla zmínit. Skutečnost, že v naší "vyspělé" zemi existuje celá vrstva (sic!) dětí, zdůrazňuji DĚTÍ, která nemá na školní obědy v družině. Nikdy bych si nepomyslela, že se u nás něčeho takového dožiji.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Přesně tak. Já nic takového ze svého dětství nepamatuji. Připoměla jste mi, že je to další sbírka, které se každý měsíc účastním. Kam jsme to došli.

Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
MC

Máte pravdu už se mi zdá, že s kasičkami nás obtěžují různé organizace na každém kroku. Je to smutné. Zdá se mi, že jsme zahnáni do falešného altruistického státu. Pokud se nezmění výchova v rodinách a vzdělávací proces tak ta levice zničí celé vrstvy obyvatelstva nejen v naší zemi. Také záhy po narození jsem byl bezbraný levicový občánek, ale brzy jsem pochopil falešný, tehdy ještě komunistický altruismus. Jeho faleš je dnes dále podporována jinými rádoby demokratickými ideami. Zodpovědnost je napravo a to se dnes opravdu neříká. Proto má naše vlast téměř všechny voliče levicové "rovnostáře", kteří plodí pouze závist a soutěž je pošlapávána tak, jako nikdy v minulosti, a to ve všech oblastech našeho života. Pravice-levice prý je přežité období. Všichni napravo jsou extrémisty, neboť prý nejsou solidární, ale tak to ovšem zdaleka není. Největší míra solidarity pochází právě od schopných stojící napravo politického spektra.

1 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor i když mám trochu jiný úhel pohledu.

Přeji...Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 10,53
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik