Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co s příspěvkem je trochu dilema. Nicméně kdyby se Svobodní řídili názorem pana Macka, tak by jednak v dalších volbách měli stejně obtížnou pozici jako v těchto, kdy byli financováni pouze z příspěvků členů a příznivců, a jednak by ničemu nepomohli, neboť ty peníze by se nevrátily daňovým poplatníkům, ale stát by si je sebral pro sebe. Kromě toho, ty příspěvky šly i z daní členů a příznivců Svobodných, ti se tak mohou utěšovat, že ze svých daní podpořili blízkou stranu a ne komunisty třeba...

1 0
možnosti
Foto

Kdyby Svobodní mysleli svůj program vážně, pak by dotace státu nepobírali. Nemohu přece na jedné straně tvrdit něco o minimálním státu a na straně druhé se tímto státem nechat vydržovat !!

0 2
možnosti
Foto

A kdyby to Svobodní udělali, tak by se určitě dalo sepsat pár slov o prázdném gestu...

1 0
možnosti
SB

Já jsem Vás volil. Do poslední chvíle jsem váhal mezi Vámi a jinou stranou, o které jsem měl jistotu, že se do parlamentu dostane (a také se tam dostala), kdežto u Vás jsem věděl, že se tam nedostanete a že můj hlas bude pouze vyjádřením určitého postoje, ale na výsledku voleb nic nemění. V podstatě až minutu před příchodem do volební místnosti jsem se rozhdl pro Stranu svobodných občanů a volil jsem Vás, protože sdílím vaše názory na EU a na přistěhovalectví do Evropy.

Ale vaše největší nevýhoda je ta, že z běžných sdělovacích prostředků se o Vás spousta lidí nedozví vůbec nic. Vsadím se, že ta část obyvatel, která nepatří k nadprůměru, pokud jde o vzdělání, vůbec neví, že existujete. Znají pár stran a volí výhradně mezi nimi.

0 0
možnosti
Foto

viz samostatný příspěvek. V dalších volbách budou Svobodní o něco viditelnější...

1 0
možnosti
MC

R^Stranu s rozumným, poctivým a zodpovědným programem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
Zakládající člen Strany Svobodných občanů

Seznam rubrik