Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hadassa

6. 6. 2011 22:57
Oblbováním k totálnímu zblbnutí

Dík za text, autor má v lecčem pravdu, bohužel už se povedlo vyprat lidem mozky tak, že si neumí spočítat 1 + 1, a tak mudrují nad nedostavěnými silnicemi a daleko víc je zajímá, jestli bude kde parkovat a jak jezdit.  Jestli to taky bude k životu a k dýchání, to už ani moc ne... Možná proto je tak štve zrovna pořad Nedej se.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

6. 6. 2011 23:04
Re: Oblbováním k totálnímu zblbnutí

ale právě nedostatek obchvatů měst dusí lidi....auta jim jezdí pod nosem a rady typu, omezte jízdy autem jim moc nepomohou. Rozvinutá společnost se sice stará o to, aby nezničila své prostředí, ale nejde na to tak, že zruší zásobování, občanům nedoporučí návštěvu svých daleko bydlících babiček a výlety s rodinou o víkendu jen tam, kde dojedou vlakem.;-D To je naivní vidění světa patřící do minulého (nebo spíš předminulého) století, ale hlavně je neproveditelné! Teda bez teroru.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

24. 5. 2011 19:49
mohu tu na místě odpřísáhnou

že jsem nikdy neměl nic společného se stavební ani jinou lobby, ale taky považuji zelenou propagandu za škodlivou. Jen když si vzpomenu kolik zdrželi a tím i leckdy dramaticky zdražili silničních staveb, tak bych jim nakopal. V téhle podivné republice je svátek , když stát konečné zase přistáví kousek dálnice, který i tak trvá 5. déle a stojí 3. více. Zelení to musí ještě zpestřit.

0 0
možnosti

kybernetik

2. 6. 2011 11:39
Re: mohu tu na místě odpřísáhnou

Milý sjetý Kotzoure,

každá propaganda je špatná, protože se nás snaží posunout jinam, než máme záměr. Na druhou stranu se ale porozhlédněte po republice kolik ubylo orné plochy i přirozené krásy krajiny. Kdykoli za tím vyčuhuje touha po zisku a "prosperitě" musíme být obezřetní. Z betonových ploch se ornice dělá moc těžko a ropy také ubývá. Naše děti to za čas začnou vidět a hlavně pociťovat, jak jsme marnotratně hubili přírodu. Je mi z toho smutno, protože peníze se jíst nedají a vodu z nich taky nevyždímete. Bohužel nám vládnou ekonomové a ne hospodáři. ;-(

0 0
možnosti

cojanato

24. 5. 2011 19:41
Jsou zde tendence

nejen rušit "nepohodlné" pořady, nýbrž zrušit celou ČT a zprivatizovat ji. Odkud vítr fouká, lze si lehce domyslet.

Mafiánská lobby  a zkorumpovaní politici hledají stále silnější páky.

Za článek R^karma !

0 0
možnosti

mexx40

24. 5. 2011 13:11
a jeden platí a platí

... a jeden platí a platí ... taková je doba, mysleli jsme si, že když je demokracie, budou námi volení respektovat názory většiny, ale většina je nucena respektovat názory movité menšiny, námi volení se snaží ukousnout z koláče movité menšiny, movitá menšina nechce dát ze svého, tak to platíme ze společného státního, musím konstatovat, že jsem překvapen, jak většina rezignovala a čeká a čeká ..., a jedinci, kteří nahlédnou do karet nejsou vítáni, a ještě ve veřejnoprávní instituci ... no to by se na to podívali ...

0 0
možnosti

cokoo

24. 5. 2011 12:04
nic překvapivého

ČT se vůči koncesionářům chová jako za minulého režimu stylem o nás bez nás.

Něco podobného se událo na Nově, která po 16 letech zcela zrušila Občanské judo, které lidem pomáhalo v boji s liknavými institucemi, arogantními a nekompetentními úředníky, slibotechnami a lumpy všeho druhu- hlavně s poskytovateli rychlých půjček.

No a před pár dny jsem viděla právě na Nově reklamu na rychlou půjčku po telefonu.

Komu asi Judo vadilo?

0 0
možnosti

cojanato

24. 5. 2011 19:34
Re: nic překvapivého

Porovnávat ČT s Novou zrovna nesedí. Nova byla a je čistě komerční televizí, kde soukromé vlivy hrají hlavní roli.

U ČT je ovšem na pováženou, když se zákulisními tlaky snaží někdo ovlivňovat negativně skladbu pořadů nebo rušení těch "nepohodlných", viz kdysi pořad Klekánice, aj.:-/

Děsím se chvíle, když "někdo" dá pokyny ke zrušení Reportérů, což je jeden z posledních kritických a kvalitních pořadů na ČT.

0 0
možnosti

kladivo a srp, naroste ti hrb

24. 5. 2011 11:58
Autorovi

Píšete rozumně, s přehledem a má to formu.

R^

0 0
možnosti

Lady Humussprey

24. 5. 2011 11:56
Mohu mít k TV výhrady, ale tyhle pořady zrušit

Ať si ekoteroristi koupí svůj kanál a tam mohou lkát nad každým kilometrem dálnice, který lidem usnadní život, jak jen chtějí. Mohou poskakovat a čpět síru nad každou větrnou elektrárnou, která vyrábí pro lidi proud. Mohou se rozplývat nad nedostižnou nádherou nějakého slimáka, který by se díky eané silnici nedostal zahrádkářům na jahody. Každému dle jeho gusta, ale nás s tím neotravujte.

0 0
možnosti

Garfieldek

24. 5. 2011 14:44
Re: Mohu mít k TV výhrady, ale tyhle pořady zrušit

Že tě nenapadne poradit tohle třeba fanouškům fotbalu, kterým ČT věnuje X-krát víc vysílacího času...

0 0
možnosti

mirek-storch

24. 5. 2011 11:32
Kdysi jsem byl v Praze Emauzích na přednáškách kybernetiky

Domnívám se, že většina politiků by potřebovala povinně několik semestrů z kybernetiky jako teorie řízení, protože si neuvědomují - jak naruší celý legislativní systém neuváženými novelami zákonů - bez znalostí souislostí. Pořad "Nedej se" jim leží v žaludku, protože doufají, že se lidé nebudou umět bránit. To přece není žádoucí. Je pak snadnější s lidmi manipulovat a oblbovat je odkazy na upravené zákony.8-o Karma.R^

0 0
možnosti

kladivo a srp, naroste ti hrb

24. 5. 2011 11:42
Re: Kdysi jsem byl v Praze Emauzích na přednáškách kybernetiky

S Vaším názorem souhlasím a autorovi rovněž karma.R^

:-)

0 0
možnosti

meyla

24. 5. 2011 9:30
zelená propaganda končí... díkybohu

Přidej se a Nedej se jsou propagandistickými pořady, nejsou objektivní a pokud máte pocit, že vy a životní prostředí musejí být ochraňováni, zavolejte si na policii (nebo možná rovnou raději primáři Chocholouškovi). Zlý průmysl a zlí podnikatelé vůči nevinným a hrdinným bojovníkům za přírodu je vámi tvořený mýtus. Ostatně, ta vaše defenestrace, to je přece legální a nenásilný prostředek, viďte? Ale smál se tomu již před stoletím Churchill, co to tu máme za zvyky...

0 0
možnosti

Garfieldek

24. 5. 2011 10:09
Re: zelená propaganda končí... díkybohu

Zkus se podívat kolem sebe, třeba už ti ten "mýtus" dejchá na záda.

0 0
možnosti

DADAnce

24. 5. 2011 0:37
S tou defenestrací pomalu,

ta minulá nedopadla zrovna dobře...

0 0
možnosti

prchz

24. 5. 2011 8:59
Re: S tou defenestrací pomalu,

Žádná defenestrace nedopadla dobře! Po té první přišly husitské války, po té druhé jsme na 300 let spadli pod Rakousko a po té třetí (J.Masaryk) jsme se stali ruskou kolonií.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik