Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kybernetik

28. 12. 2009 18:22
Trefa!

Zdá se, že potrefená husa se vždy ozve. Netušil jsem, kolik jich je, ale je mi z toho dost smutno. Málo kdo z vás asi ví, co znamená slovo optimální, rozhodně to neznamená nejvíc (čehokoli, tj. ani peněz!!).

0 0
možnosti

nemelem,nemelem

27. 12. 2009 21:57
Neužitečný idiot.

Ředitelství silnic a  dálnic už proces vylepšilo tak, aby se vůbec nic nemuselo dělat a penízky přesto kapaly. A automobilová loby má radost, protože na úzkých a klikatých silničkách se auta víc opotřebovávají než na dálnicích. A naftová loby má taky radost, protože spotřeba pohoných hmot je mimo dálnice o hodně vyšší. A farmaceutická loby má taky radost, když kouřící auta jezdí přes vesničky a města. Dělá se to takhle: ŘSD vypracuje projekt (A) nějaké dálnice. No a zelená loby 1 prohlásí, že tento projekt. něco v přírodě ohrozí ( jedno co ) a že dotyčná stavba by měla vést kousek vedle. ŘSD promptně vyhotoví nový projekt(B) a zelená loby 2 tvrdí, že tenhle projekt něco v přírodě zničí (jedno co) a že lepší bude projekt A. A pak už to jede samo.  ŘSD ekologicky vylepšuje obě varianty ( d.f. stačí ve WORDu přeházet stránky, vyhovovat projekty stejně zeleným loby 1 a2 nebudou a nikdo je moc nečte ) a inkasovat peníze na neužitečnou práci ze státního rozpočtu. 

0 0
možnosti

nemelem,nemelem

27. 12. 2009 22:06
Re: Neužitečný idiot.

Pokračování :

No a zelené loby 1 a 2 budou pumpovat příspěvky z neužitečných idiotů typu pana Beneše. Dokonce za tohoto stavu je výhodná přímá demokracie, neb každá varianta bude někomu vadit a výsledek je znám už předem - fifty fifty. Jediný, kdo trochu tratí je právě ta betonová loby, na kterou zbývají jen opravy. Ale těch je dost a dost. Tuhle opravoval třímetrový mostek tři čtvrtě roku a určitě to byl vejvar a navíc na ně nějaká zelená loby moc nemohla, protože bezpečnost je bezpečnost.

0 0
možnosti

joensfredriksson

27. 12. 2009 20:50
mě to nevadí, naopak

já jsem rád, když se staví dálnice a letiště, čím víc tím líp. Až bude třeba kompletně hotová D8 do Drážd´an, tak tam z Prahy budu za hodinu a půl, takže tam budu jezdit nakupovat častěji. To samý dálnice do Rakouska (ta než bude...), tim výrazně zkrátim cestu do Itálie. Pro mě není nic lepšího, než nákupní galerie s butiky a parfumeriemi,  takže tu "betonovou lobby" vítám. Komu se to nelíbí, může si koupit chatu na severu Švédska, tak bude od civilizace dostatečně daleko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik