Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

26. 10. 2009 13:28
Je třeba neprodleně začít čistit !

Autorovi dávám karmu.R^

0 0
možnosti
A

Arth-

25. 10. 2009 18:37
Zdravím jmenovce...

jediná výhrada - bylo to tak vždycky, že ti všeho schopní měli zelenou...  říší Římskou počínaje ...  až po Hitlera a komunisty.

Stejně je komické, jak se od něj distancují... a přitom byl jedním z nich! Nacisti... to byli NACionální socialISTI...  takže levice jak vystřižená...  jen šmrcnutá i "nadnárodem".

;-)

Takže minulej týden sbírala Policie - a dobeře udělala - etrémní levici...  protože šlo o neonacisty.

;-)

0 0
možnosti
SN

kuča

25. 10. 2009 18:10
Pane autore!

:-)  Máte plnou pravdu. Čtu si často blog p.Šinágla a ačkoliv s ním ve všem nesouhlasím, zmiňuje se o tomtéž. V médiích o protiklausovské manifestaci ani slovo. Hlavně, že 65 % souhlasí s Klausem. Chtěl bych u toho průzkumu být.....

        Pro mně je tu skutečně vrtošivý starý člověk, kterému jde jen o vlastní zviditelnění a díky svým poradcům ví, na jakou strunu(nacionální) zahrát a tím získávat na svoji stranu masu nepřemýšlejících lidí. Ano, intelktuálové byli pro tuto primitivně zmanipulovanou společnost vždy nevítaným elementem. O tom už něco víme z minulého režimu........

 Rok 48, Gottwald a zaplněné Václavské náměstí.............

   Někdy se historie trochu opakuje !!!!

     

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik