Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naši lidé někdy nedostanou ani korunu - přece se o vás má postarat rodina, určitě máte úspory, stavební spoření, tak ho vyberte. U Ukrajinců se to vůbec nezkoumá.

1 0
možnosti
MV

Nic neuprednostnuje, reaguje na situací, kdy je v Evropě válka. Je to tak těžké k pochopení, nebo je spíš chuť začít rozehrávat dost nechutný taškařice?

4 1
možnosti
AA

Neříká se rom říká se cikán. Tím že cikánovy říkáte rom tím z něho lepšího člověka nezrobíte.

1 0
možnosti
Foto

My si ale mezi sebou "Cikáni" neříkáme, slovo Cikán v romském jazyce vůbec nenajdete. Jako ne že by mi to nebylo jedno, ale jen pro pořádek...

0 0
možnosti
Foto

Blby je, ze hratky politiku vzdy odnesou ti, kteri za nic nemohou a nic moc nemaji. Kazdy normalni clovek Ukrajince lituje a je ochoten se uskromnit.

Je tu vsak druha vec:

Ukrajina mela HDP nizke i mezi rozvojovymi zememi, jejich korupce predci take i nejake africke staty, obcanska valka tam byla a demokracie naopak moc ne.

A to je vina prezidenta, vlady a USA, kteri mluvili do kde ceho a k mnohemu tam mlceli. Valce mozna slo zabranit, ona neprisla ze dne na den. Mozna slo Putinovi v tom vrazdeni zabranit. A to je to, co lidi stve. Adorace Zelenskeho ? Jedine, co mu nelze uprit je odvaha a statecnost ve valce. Jako prezident ale pred tim za moc nestal.

Ted nezbyva nez pomahat tem utikajicim prijmout snizeni zivotni urovne.

1 6
možnosti
Foto

Jasně. Může za to USA, FBI, NATO, HZT, NASA, EU, KOLE, Soroz a Kalousek. Kde jsme to už slyšeli?

6 0
možnosti
JB

J69i57r72i 51B27o49r

21. 3. 2022 17:53

Já bych navrhoval tzv. solidární daň na určitou dobu. Třeba 0,5 procenta ze mzdy, včetně důchodů. Stát by měl prostředky aby zajišťoval ostatní. Má na to hasiče, policii, armádu a může podpořit i neziskový. Jenom dobrovolnost nám dlouho nevydrží.

0 0
možnosti
Foto

Žádná pomoc našim lidem. Teď musíme všechno nacpat do Ukrajiny. Protože jinak za pár let už ani ti naši lidé existovat nebudou. Budou tu jen znormalizované trosky. [UA] [>-]

0 0
možnosti
Foto

Tak hlavne se musi dojednat mir. Jinak z te Ukrajiny moc nezbude. Zadne dalsi umirani deti. Kus!

1 2
možnosti
Foto

Chápu, že jste to musel vzít z mnoha stran a že zkratka, kterou použiji já, by byla příliš lakonická:

Příčinou toho, že se budeme muset uskromnit, nejsou uprchlíci a válka vedená proti jejich zemi, ale válka ohrožující svobodu přinejmenším Evropy.

Ostatně naši kolaboranti tu dělali dlouhodobě přípravu tak usilovně, že naše poněkud lenivá 5tikoalice spolu se svými voliči se už připravovala zahrát naší demokracii funébrmarš.

2 0
možnosti
JD

J18a58n 83D28o80u43š98e70k

21. 3. 2022 16:59

Doufám, že to bude alespoň na dalších deset let poslední krize. Už je jich nějak moc.

1 0
možnosti
Foto

J67o23s10e79f 48B63á21r38t87a

21. 3. 2022 16:52

Tak udělat gramatickou chybu už v názvu blogu...

3 0
možnosti
Foto

Ovšem, smrtelný hřích!

3 1
možnosti