Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Martin Jirousek

25. 5. 2009 13:06
Dneska

Je to za karmu, Pavouku. R^ A ještě technická - už je opravena chyba, kdy v popisku u obrázku byla písmena s háčky a čárkami deformována do paznaků. Takže můžete směle mít popisky i s diakritikou.

0 0
možnosti
JV

georgino

25. 5. 2009 12:10
No, dneska asi dostanete ....

...nebudu psát co, to si ostatně dočtete od ostatních, jenom dodávám, že s Vámi mimořádně souhlasím. Všechna tahle šaráda mohla dostat dávno po palicích autorů. Počínaje nic neděláním našich politiků na postech, kde pravděpodobně k Svatořečení jen kousek zbývá, po Světce osvoboditele Rockministra Kocába. Jeho Slabikář, o jehož použití ještě nepřemýšlel, a autorka byla na svůj paskvil v TV ještě hrdá, mi vzalo dech. Všechno OK. Jednou povolené, jednou zakázané shromáždění, stovky policajtů na různých koncertech s nulovým důkazním materiálem, demonstrativní zásah v Praze,  reklama zdarma. Zakázání spotu, reklama zdarma. Nevím, jaké procento lidí sleduje své miláčky v televizi či rozhlase, ale podle mne by to uniklo pozornosti většinové šásti diváctva. Dál nemá cenu psát, jsme asi ve shodě. Jenom doplním, že volby do EP mají být o volbách lidí, kteří něco dokáží. O většině kandidátů mám více než silné pochybnosti. Nejde mi o stranickost, jde mi o to, co neslyším. Co tam bude za mne hájit.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

25. 5. 2009 11:27
Proč

tedy TV nepožádala soud o vydání předběžného opatření? To by se mohlo vydat skoro okamžitě. Ale obávám se, že by jim je soud nevydal, není to totiž tak jednoznažné.

0 0
možnosti
M

mirces

25. 5. 2009 11:46
Re: Proč

Jednoznacne to je, mmj. nacerno stazena hudba jako podkres je take moznym duvodem nevysilani tohoto velice hloupeho klipu

0 0
možnosti
XX

Tajné

25. 5. 2009 11:15
Píšete že "kavární intelektuálové" nic nevyřeší

A co podle vás vyřeší ty vaše pochody a snahy o pogrom?

DS=náckové=:-©:-©:-©

0 0
možnosti
PP

pavouk první

25. 5. 2009 11:26
Re: Píšete že "kavární intelektuálové" nic nevyřeší

Můj milý truhlíku. Za prvé to nejsou moje pochody. Za druhé, asi také jako někteří neumíte pochopit napsaný text. Já upozorňuji na mnohem větší nebezpečí, než je pár holohlavců s číslem 88 na mikině. Ale to je na Vás asi příliš. ejste náhodou ten na obrázku?

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 5. 2009 10:31
Ano.

Je nezbytně nutné tyto strany okamžitě zakázat a do 14 dní zrušit, aby nemohly tyto strany svou žalobou zpochybnit demokratičnost voleb. ;-O Protože to co předvedl Janeček  a Č. rozhlas,  k rovnému přístupu stran a demokratickým volbám nepřispělo.;-O

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

25. 5. 2009 9:53
?

Podle mého názoru tyto strany nemusely ani vzniknout,pokud by jedna a tatáž  skupina obyvatelstva nevysávala sociální systém a prakticky je jim umožněno vše,co si normální člověk ani nedovolí... Vždyť ať si to někdo zkusí - vybydlet dům,který není ani jeho,každý měsíc dojít na sociálku pro nemalou podporu,aniž by za celý život do té "společné kasy" něco dal,nepořádek kolem sebe?No vždyť těch 25 tun bordelu město na své náklady zajisté uklidí a dalo by se napsat  fůru dalších příkladů.Co udělá stát?No zřídí pro menšiny ministerstvo... Slyšel někdy někdo,že by se tento ministr staral o dalších 11 menšin,které u nás jsou?Jednou na tohle dojedeme a vznik takových stran a hnutí je toho všeho zákonitým důsledkem.

0 0
možnosti
T

tromi

25. 5. 2009 10:04
Re: ?

a ještě dělají ds reklamu, jakou by nezaplatili;-D

0 0
možnosti
RM

civis

25. 5. 2009 9:10
:-)

"Server Idnes.cz nabídl přímou a nezmanipulovatelnou anketu téhož

zadání. Trvala 3 dny. Absolutní nesouhlas se stažením spotů vyjádřilo

na 14 500 čtenářů oproti 6 000 čtenářů, kteří nedemokratický atak na

svobodu politického přesvědčení podpořili. "

Jen dvě poznámky. Hitler i komunisté se k moci dostali naprosto legálními a demokratickými prostředky. Svoboda slova nemůže být a nesmí být v liberální demokracii absolutní. (contra právo na život) Moje svoboda slova musí končit na hranici jiných ústavně zaručených práv a svobod jako osobní čest, lidská důstojnost a mnoha dalších. 

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

25. 5. 2009 9:53
Re: :-)

Běžte prosím svoje moudra vyprávět nepřizpůsobivým parazitům. Ale bacha na peněženku a letící nože ;-D. Mimochodem, ten Hitler se dostal k moci úplně stejně. Politici kašlali na voliče a nacpávali se kaviárem, zatím co německý lid trpěl pod versaiem. Pak někdo řekl, že se to ůže změnit. Konec již znáte. Nevidím důvod, proč si to neprožít znovu, když se neumíme poučit.

0 0
možnosti
RP

Radim Paseka

25. 5. 2009 9:10
jo, jo

na cele kauze me mrzi jednine, ze se proste nepostupuje podle zakona.

CT mela urcite ponechat spoty, stejne jako rozhlas. Az po prosetreni a skutecnem uznani spotu jako rasisticke, se mely stahnout, na rozhodnuti tu jsou soudy, nikoliv reditele televizi ...

0 0
možnosti

lubossula

25. 5. 2009 8:49
No mily pavouku

:-), kdyby strana, kterou dnes nelze nazvat jinak nez levostredovou, ktera zasadnim zpusobem ovlvivnuje poslednich dvacet let ceskou politiku, jeji moralni a obecne klima, cinila to, co mela cinit a to ve spolupraci s ostnimi stranami, se kterymi vladla, ci i v dobe kdyz byla v opozici, zadne vazaly typu NS, DS bychom tu nemeli. ODS se podilela na pestovani tohoto plevele, posledni Topolankova vlada jim davala dost hnoje a kompostu. Tak nejak.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

25. 5. 2009 8:48
Karma.

Nárůst popularity těchto stran je výsledkem dekadence stávajících, řekněme víc konzervativních. Pokud vlek multikulti pomatenců bude ještě chvíli pokračovat, asi se za pár let nestačíme divit. To už nejspíš budou otevřené boje v ulicích, jak to můžeme vidět ve Švédsku (vlastně nemůžeme, u nás to neprošlo multikulti cenzurou, ale lze najít jinde), ve Francii a dalších muslimských zemích. A co teprve takový lord Ahmed, který prosazuje své zájmy v Anglii vyhrožováním o přivedení 10 tisíců spoluvěrců. U nás ten problém zatím naštěstí není tak velký. V podstatě jen nepřizpůsobiví parazité s jejich pouliční kriminalitou. Ovšem ta lidi dost bolí, takže podpora DS, NS a dalším, když na lidi jiné strany kašlou, je jen logickým vyústěním. Zakazování nepomůže. Chce si to vzpomenout na Vesničku střediskovou a "nastavit zrcadlo".

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.