Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Mr. Dalby

24. 9. 2009 0:05
Jenže ten Ojrosajuz tady prosazuje Vaše partaj!

A Váš údajně charismatický Topolánek.

Schizofrenie???

0 0
možnosti
K

kaktusak

21. 9. 2009 20:51
Pořád lepší Eurosajuz,

než mít jako dnes ČR nad sebou amerického protektora.

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

22. 9. 2009 5:27
Re: Pořád lepší Eurosajuz,

Nemusis lezt svym rudym chlebodarcum z Moscow tak ocividne do riti ...

0 0
možnosti
MS

kenzo

21. 9. 2009 16:03
Re: Tichá barbarizace a islamize Evropy pokračuje!

P.S. Stále více se ukazuje, že řešit budoucnost EU je zbytečné. Je třeba začít řešit budoucnost každého z nás. Desítky tisíc Nizozemců odchází ze země, tak jako stovky tisíc Britů ze své země. Postupující multikulturní marasmus, společenská, hospodářská, kulturní a bezpečnostní dekadence se ukazuje jako jedinou perspektivou dnešní Evropy! Důchod v Číně, Jižní Korey, Japonsku a některých Jihoamerických zemí se ukazuje mnohem perspektivnější než v upadající a odcizující se Evropě, řešící žárovky, tvar ovoce, zeleniny a další kraviny! 

0 0
možnosti
C

coj@nato

21. 9. 2009 14:26
To si Pavouk dovoluje už hodně

To, že autor, bývalý komunista a od sametu dokonce komunální politik (údajně "pravicový"), zesměšňuje a někdy i uráží kde koho a kde co, je přinejmenším trapné. Myslím ale, že zde již přestává legrace.

Přiznám, že pan Sarkozy není zrovna můj oblíbenec, ale je to president Francie, hlava spojeneckého státu. Navíc státu, se kterým udržujeme tradičně přátelské vztahy i bohatou kulturní spolupráci.

Když soudruh Paulczyňski nazve Sarkozyho jako osobu posměšně žabožroutem nebo geniálním Frantíkem, lze to brát ještě do jisté míry s humorem a nadsázkou.

Pokud ovšem ho ovšem veřejně, a jako presidenta, nazve urážlivě "trpaslíkem" pro jeho malý vzrůst a v závěru článku to ještě dorazí větou....."A celé to korunuje náš francouzský trpajzlík",.......tak to už je na pováženou. Celkové vztahy s Francií to jistě nijak zvlášť nezasáhne, ale někdo by reagovat mohl. Bylo by to zajímavé.

Myslím, že sám autor se projevuje jako gigant šosáckého hulvátství. Inu, ta bolševická nátura se nedá většinou zakrýt.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

21. 9. 2009 16:52
Re: To si Pavouk dovoluje už hodně

nick se nam nejak zmenil, ze by jsme dostali banik? ;-D

0 0
možnosti
JM

zeolit

21. 9. 2009 13:36
PéPé díky!

A díky nejen Vám, ale i přispěvatelům buxus a Cmk a bavlnka001 a dalším. Pokud se stane zázrak a Irové řeknou v referendu NE, nevím co bych ten den dělal. Možná, že bych se snažil vypotit glosu. Tak jsem to udělal loni v červnu. Škoda, že ten Declan Ganley mě tak zklamal. Nedokázal získat mandát ani v rodném Irsku.

Pevně věřím, že idea HNUTÍ LIBERTAS v jednotlivých státech EU nezanikne. Očekávám, že počet nespokojených s federalizací naopak bude spíše narůstat. Snad se toho úkolu ujme prezident Václav Klaus. Nebo se mýlím? Existuje jiné řešení? V době Internetu /blogy/ a mobilů, který má dneska skoro každý /audiotex!/?[>-]

0 0
možnosti
MB

MychalB

21. 9. 2009 10:10
"Tatínek vám vyhlásí válku"

;-D

0 0
možnosti
KV

rybizek

22. 9. 2009 7:32
Re: "Tatínek vám vyhlásí válku"

;-DR^;-D

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

21. 9. 2009 9:38
Tímto článkem jen ukazujete jak jste mimo mísu

Kdybyste o EU opravdu něco věděl a nepapouškoval jen nějaké letéčkové nesmylsy, tak byste věděl, že směrnice zakazující prodej nevzhledného ovoce a zeleniny byla dávno zrušená, takže si vyberte nějakou extra zahnutou okurku, strčte si ji víte kam a přestaňte strašit lidi.

Jo, a víte, že ty wolframový žárovky ruší i Austrálie. Ta je taky v nějakým francouzským sojúzu? 

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 9. 2009 9:45
Re: Tímto článkem jen ukazujete jak jste mimo mísu

To, že konečně zrušili nějakou přiblblou směrnici není argument, pokud nás zaplavují novými, stejně blbými směrnicemi. Jestliže před rokem přizná pod tlakem okolností komisař EU pro životní prostředí, že biopaliva jsou technický nesmysl, který poškuzuje životní prostředí a má negativní dopady do ekonomiky a dodnes platí pro členské státy závazné limity pro zvyšování obsahu biopaliv v PHM, tak se nejedná o letáčkové nesmysly, ale smutnou skutečnost, svědčící o tom, jak se podobné bruselské nesmysly obtížně ruší.

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 9. 2009 9:34
Kromě Šarkozyho nás nakopl

. i náš další trvalý příznivec, list Le Figaro. Napsali tam, že po

zrušení úmyslu postavit radar v Čechách, musí Češi přestat spoléhat na

nadstandardní vztahy s USA. A radí nám, že nejlepší záruka naší obrany

je EU. Možná ano, možná ne.

Ale Le Figaro je list, který vychází od 19. století, tak by mne zajjímalo, co tam asi psali o našich bezpečnostních zárukách v třicátých letech minulého století. jistě nám i tehdy dokázali fundovaně poradit.

0 0
možnosti
C

Cmk

21. 9. 2009 12:57
Re: Kromě Šarkozyho nás nakopl

Ano, jak vypada vzajemna pomoc a ochrana ostatnich statu EU - o tom jsme se presvedcili v zari 1938. Jestlipak od te doby anglicky premier ci francouzsky prezident nekdy verejne vystoupil, omluvil se nam a prohlasil, ze nic podobneho se uz nikdy nestane a ze uz se na ne muzeme spolehnout? NE... Proboha - proc se divej, ze jim neverime ani nos mezi ocima?

0 0
možnosti
R

radepur2

21. 9. 2009 9:23
Žabožrout si neumí udělat pořádek ve Francii,

tak se musí profilovat jako velký ředitel EU... Na druhou stranu snad jeho chování otevře oči některým méně fanatickým eurohujerům. Karma R^ PS: Pohlazení pro Obamu...:-)

0 0
možnosti
B

bavlnka001

21. 9. 2009 8:59
karma

jen čekám, co se stane když Irsko neschválí Lisabon ani na druhý pokus. Budou muset hlasovat tak dlouho, dokud ho neschválí nebo je EU začne bombardovat hned? Irsko, Polsko a Česko budou za trest vylopučeni z EU? To přirovnání k RVHP je přesné, používám ho už dlouho......R^

0 0
možnosti
E

eAA00

21. 9. 2009 9:20
Re: karma

Já to sice píšu Jevrosojůz, ale na pravopisu až tak nezáleží. Myslíme oba tu samou věc. S tím Irskem bych se tak neradoval. Kvůli hladkému schválení musel "dobrovolně" premiér Ahern uvolnit místo ještě většímu EUrohujerovi, než je on sám a odstoupil z funkce. Hrozilo nebezpečí, že by lidi hlasovali v referendu pod tlakem hospodářské krize, za kterou viní současnou vládu. Umíte si představit, co je to za mafiánskou chobotnici ta EU, že tohle dokáže ? Odstoupil by Paroubek /nebo Topol/ z premiérské funkce DOBROVOLNĚ, jen aby se schválil Lisabonský diktát ?

Když se podíváte na stránky "veřejnoprávní " /asi jako naše-vaše ČT/ irské RTÉ, referendu je tam věnován dost velký prostor. ALE jen samá chvála na ANO, a deonestace všech, kdo by byli pro NE. Jako v našem tisku jsou nálepkováni podobně jako DS. Šéfovi britských UKIP nadávají za zasahování do vnitřních záležitostí Irské republiky, ale Barosovi kupodivu ne.Nebojte, už je to vše podchycené. Bude "ANO".Bohužel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.