Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bob41

29. 6. 2009 16:57
Výzva k diskutujícím .

 Vážení ! Paulczynského názory a přesvědčení dobře znám.Ale ty jsou v diametrálním rozporu s tím,co nám předkládá ve svých článcích a v diskusi ! Snažíme se tedy diskutovat,ale autor chlemtá víno u monitoru a baví se na náš účet. Diskusi s ním jsem ukončil,ale obracím se na Vás. Nenechte ze sebe dělat kašpary !  A sázím 100 ku 1 ,že vzápětí na nás opět  vyplivne jedovou slinu .

0 0
možnosti
PP

pavouk první

29. 6. 2009 17:19
Re: Výzva k diskutujícím .

A proč? bych plival. To nechám některým diskutérům.  Vždyť jste trefil hřebíček na hlavičku. Skutečně se královsky bavím. Nebo si snad myslíte, že to dělám abych se vytočil jako Vy a Vám podobní? To jenom na hovadiny a sprostoty reaguji adekvátně, to jest stejně  a ještě něco přidám navrch. Jo a to víno, to bych musel mít cirhozu jater, kdybych to lemtal jak píšete. Ale někdy večer si sedmičku něčeho dobrého dám, to jo. Protože víno je lék. Mně snižuje glukózu.;-D

0 0
možnosti
N

Nero

29. 6. 2009 15:05
Demižon z Květné

Obsah žídlík.(0,33 litru).Mámjej doma.

Demijón v drátěném koši,obsah 56 litrů.Zde je krásně vidět mazanost socialisty.

Dám demižon a neřeknu obsah.Hloupý volič naletí.

0 0
možnosti
C

cojanato

29. 6. 2009 12:01
Výrok 26. týdne - kategorie "Lhář týdne"

Paulczyňski - pavouk první (autor blogu), za odpověď na příspěvek v diskuzi : .......

Vážený pavoukuČtěte méně bulváru a vůbec, jděte si ty kýble hnoje vylévat do hospody.

28.06.2009 18:36dasa0302nevhodný příspěvek?Pavoukova odpověď : ......."Tam dámo nechodím skoro dvacet let."  ......A skutečnost ?.......(Titul : "Jak mně zhořklo pivo aneb komanč na Bláhovce") ......"Bláhovka. Brněnská kultovní hospoda. Kdo nechodí na Bláhovku, není in. Chodí tam študáci, byznysmeni i šéfové státních úřadů. Nejsem pivař tak neposoudím, zda to pivo tam skutečně má světové paramerty. Ale čas od času mne tam někdo vyláká. Tuhle jsem se tam ale vyděsil"jak sviňa". Dám si pivo a ...náhle na podtácku komanč. Ransdorf jako živý. 20 let po převratu. Zdá se, že komanči jsou při chuti.".........No, zdá se, že bývalý komanč Paulczyňski je při chuti stále, hlavně pořád někomu něco nalhávat a mlžit.

0 0
možnosti
C

cojanato

29. 6. 2009 12:17
Re: Výrok 26. týdne - kategorie "Lhář týdne"

Ještě jen přidáme odkaz pro větší důvěryhodnost :-) :

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/82884/Jak-mne-zhorklo-pivo-aneb-komanc-na-Blahovce.html

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

29. 6. 2009 10:05
něco k fóru dne.

nejlépe takové muslimky vypadají na pasové fotografii .

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2009 9:46
Dávám karmu

A s tím Krausem, jak jsem napsal na svém blogu, jsme se myslím shodli. Toho Černého těm pravdoláskovcům přeju. On je to takový magor, že nakonec všechno vyjde opačně, než chtěli ti, co jej angažovali (viz třeba Entropa).

Není větší pošušňáníčko, než když se "žerou"  takoví havlovští nohsledi. ;-)

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2009 9:48
Re: Dávám karmu

Jo, a Kalousek je k sežrání. Pusťte na něj žraloka. ;-D

0 0
možnosti
JV

georgino

29. 6. 2009 9:10
Procházím očistcem duše

Podělala se mi televize, opravář v našem městě je jedinej a nestíhá.Jsem  tak  odizolován o sugestivních pravd, že bez tohodle prášku nevyperu ani psa /ostatně jemu se šíleně točí hlava ze ždímačky/,takže si nestěžuje. Prášky proti motání nechce, tak nevím. Ale v různých podobách informován jsem, neboť každý už ví, že mi nejde televize. Stačí se zeptat souseda na tel. číslo. Posledně mi říkala sousedka, že Kraus byl skvělej. Nic o vykolojenym Jeníčkovi Krausů nemluvila. Ále, ten Matuška, teď zas Majkl. No, je to smutné, ale život jde dál. A tak se těším zase na Vaše komentáře.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

29. 6. 2009 9:21
Re: Procházím očistcem duše

;-)Aspoň někomu že udělám radost. Podle diskuzí to vypadá, že spíš lidi štvu.

0 0
možnosti
E

editi

29. 6. 2009 8:40
Zapomněl si

na Topolánkův výrok roku. "Chudí žádné daně neplatí." Před tím měl taky jeden citát, "Bohatí v této zemi žádné daně neplatí a platit nebudou." Jinak k tomu Krausovi. Je dobře, že takového šmíráka odkázal tam kam patří. Co si vymyslel Černý o chování Krause je mě buřt, protože pořad je Krausův a Černý se mohl v tomto pořadu zviditelnit daleko víc. V tomto pořadu by teprve lidé viděli, co je to za ..... Vzpomínáš na Katku biomasovou?;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PP

pavouk první

29. 6. 2009 8:42
Re: Zapomněl si

No já jen, že konečně taky někdo vytočil Krause. Jinak pro mne a za mne ať jdou do dža oba.

0 0
možnosti
PV

Alcator

29. 6. 2009 8:22
Nepodařený článek

1. Topolánkův výrok jste neuvedl celý, přičemž jste vynecháním první části zcela změnil význam. Topolánek redaktorovi MFD odpověděl, že na podobnou invektivu od Francouzského prezidenta by mohl reagovat podobně jedovatě, například ... form;zde následovala vámi citovaná věta]. Což je samozřejmě něco úplně jiného než to, co tvrdíte vy, totiž, že Topolánek projevil trestuhodnou neznalost či neomalenost.

2. Fotomontáž s rybičkami u Paroubka je něco tak neskutečně ubohého coby argument, že se jejím používáním shazujete sám.

Organizátoři ceny "Papaláš roku", stejně jako organizátoři většiny podobných anticen, jsou arogantní trubci, kteří politický proces chápou stejně špatně jako ti, které kritizují. Měli by si už konečně uvědomit, že politik je zodpovědný všem voličům, a ne deseti nebo dvacetičlenné komisi "Posuzovatelů toho, co je správné".

3. Fotomontáže Sobotky a Kalouska jsou opět ze všeho nejvíc známkou vaší ubohosti, autore.

0 0
možnosti
C

cenzořisko

29. 6. 2009 8:29
Re: Nepodařený článek

R^,já bych to určitě napsal kratší,ale nejspíš bych dostal ban

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.