Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

31. 5. 2009 16:08
Ten první sedí na Vás !

Paulczyňski, tak nám zase jeden týden končí a člověk může s politováním jen konstatovat, že ve Vás se ten bolševik opravdu zapřít nedá. Ta nabubřelost, neomalenost, manipulace, provokace a malost je vidět na každém kroku a projevuje se u většiny Vašich článků.

Necitelnost, neomalenost a primitivní sprostota je průvodním jevem i Vašeho, často trapného humoru. To je vidět i zde ve Vašem 22.týdnu, o čemž vypovídá i zařazení fotografie od soudu s M.Horákovou, společně s fotografií z pánského záchodku.

Paulczyňski, to Vy spíše patříte do kategorie "fuj", protože taková míra nevkusu, pohrdání a sprostoty se skutečně vidí málokdy.

Paulczyňski, vrátím se k části jednoho z těch výroků (J.Soukupová), kde to sedí právě i na Vás : ........."mladá generace nechápe, proč by jí měli velet dnešní dvojníci starých bolšánů. A tak jde a mrští po nich vajíčka."

Paulczyňski, už po Vás někdo hodil to vejce ??

0 0
možnosti
PP

pavouk první

31. 5. 2009 20:29
Re: Ten první sedí na Vás !

Vy jste osobo pablb. V diskuzi s handourem jste psal něco jiného. Ty důsledky toho jak jste se praštil do hlavy jsou horší než se dalo očekávat. Na Vás se hodí ono Ještě větší blbec než jsme doufali. Je mi vás líto. Běžte se nechat vyšetřit k psychiatrovi.

0 0
možnosti
W

wolfhead

30. 5. 2009 11:28
dobré dobré..

R^

0 0
možnosti
HN

handour

30. 5. 2009 11:20
Pěkný fotky

;-DR^ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.