Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

6. 12. 2008 1:24
Pavčo, tak si pokecáme spolu, když jste to.........

.....s Hohew...v diskuzi tak nečekaně skončil.;-( Já to zjistil náhodně, až kolem půlnoci. A tak jsem si řekl, napiš mu, třeba ho to potěší, až si to přečte. No, nevím ! 

Asi jste už  pochopil, že se tady pan Hohew. s nikým jiným nevykecával, než s Vámi, a že je v přece jen jakási nezávislá diskutující jednotka. Naše téma ale nemusí být o tom, kdo je hloupý, to slibuji ! Mohlo by to být i o něčem jiném, třebas o té Úrazovce i věcech souvisejících.  Ale v žádném případě si také nebudeme říkat "kluci", souhlasíte?  Zas takoví kamarádi nejsme a mezi námi je dozajista propastný rozdíl.

Tak se v sobotu mějte, pěkně si kongresujte a ať to odsejpá !  Jó, abych nezapoměl, zítra nějaké ty fotečky  z kongresu (ale i Vaše) zase budou? A všechno to hlavní přijde v neděli.

Zdravím a jdu spát. Ráno moudřejší večera !

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

4. 12. 2008 9:14
2 příklady

USA,Atlanta: maldý Čech havarovla na motocyky,odmítl sanitu,policiste ho yavezli na příjem.RTG :luxace ramene.Th :repozice..po repozici ko nikoli RTG ale CT-dg : avulsion fracture of major tuberosity-odlomení velkého hrbolu kosti pažní s odtažením úlomu.Následoval operace,rhb,za 3m rameno OK.

U nás - zdrav.sestra,pád ze schodů,40 let.RTG nic.,dg kontuze/yhmoždění ramene/th Dessaultův obvaz.Potíže trvají.Po půl roce ASK operace.Dg stejná jako v USA,operace.....

CT s kontrastem u nás přijde na 3000 Kč.bey 2000 Kč....:-(

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

4. 12. 2008 9:00
Melete nesmysly

Pokudˇněco chci zrušit,co funguje 75 let,musím to zdůvdnit.Třeba

nevhodné umístění,špatně přístupný heliport,dlouhé dojezdové časy,špatmě řešený příjem,havarijní stav budovy....

Na duhé straně :snadná dostupnost Bohunic,špičkově řešený příjem s 128 řadým CT,2x 64 řadé CT,NMRI,ARO u příjmu..... etc.Počet příjmů,operací.../některé trvají až 8 hodin/,počet překladů z jiných nemocnic  etc.......

Vše musí být řádně vysvětleno a zdůvodněno.+ názor špičkových trumatologů,máme přece českou trumatologickou společnost ? Važnějších,úrazů máme do rok 500 000.Jaký je trend?

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

4. 12. 2008 9:34
Re: Melete nesmysly

Vše toto musí být zveřejněno v odborných časopisech i na yHeute.

0 0
možnosti
N

neredaktor

4. 12. 2008 7:07
Dotaz autorovi

Kde je prosím v Brně městská Nemocnice u milosrdných sester?

0 0
možnosti
PP

pavouk první

4. 12. 2008 7:16
Re: Dotaz autorovi

Gratuluji prvnímu čtenáři, který odhalil můj vtípek. (Ještě jí říkáme jinak, ale to kdybych použil, tak bych to dostal)Samozřejmě, že jde o nemocnici U milosrdných bratří.

0 0
možnosti
H

Hohewarte

3. 12. 2008 23:25
Když chcete o něčem psát, měl byste na to mít .

Už jsem si říkal, že na Vás nebudu reagovat abyste, když nepoznáte sám,kdo z nás je větší blbec, o to posouzení nemusel alibisticky škemrat u čtenářů. Ale Ale Vy jste se zcela zřetelně rozhodl, že chcete tu soutěž o největšího blbce vyhrát za každou cenu a  píšete stále další články. které to mají potvrdit.

 A tak je tou další článek na úrovni dálkově vystudovaného ekonoma socialistické vysoké školy, ze kterého není poznat ani to jestli tedy tu Úrazovku na Ponávce chcete, nebo ne, natož, aby z toho bylo poznat něco více.

Ale něco jsme se jako obvykle dozvěděli. A sice, že se znáte s místním chirurgem. Škoda, že jste se s ním nestihl vyfotit, mohla být opět i fotografie.

Stejně podstatné je pro nás vědět , že se znáte i s Julínkem a Pohankou. Škoda, že jste se jich nezeptal, proč tu Úrazovku a před tím třeba Svatou Annu tak przní.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

4. 12. 2008 7:41
Re: Když chcete o něčem psát, měl byste na to mít .

I jen pište. Zas až tak vážně Vás neberu ani já, ani ostatní, jak se zdá. Vy totiž eventuální zrnko pravdy k článku obalíte pytlem srač*k o mně o nichž předpokládáte "teď jsem mu to nandal". Ale netušíte, že mně je to úplně jéééédno, takže Vám je to platný jak mrtvýmu kecky. Kecko jeden. Ať Vám nepraskne žlučník

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

3. 12. 2008 22:21
Tenhle článek se mi líbí..

a lidové rčení, že každý problém má nejméně dva blbce...tady hraje důležitou roli.;-D Největší problém ovšem vidím v tom,že ministr nechce věci řešit ( jakýmkoliv způsobem ), ale buldozerizovat. Zahrnout do jámy.. a šmitec! S ÚHKT údajně podle něj byl podobný problém..to je samozřejmě konina jak Brno.;-D Ministrovi a jeho nohsledovi by slušela dekapitace..jako se to dělo l.p. 1789

0 0
možnosti
KV

valissen

3. 12. 2008 22:07
Musím souhlasit

Zkoušeli jste někdy odpoledne projet Brnem? Dostat se odpoledne autem k úrazovce je hrozný zážitek. Je totiž v místě s největším provozem. Rád bych viděl, jak se tam dostává sanitka s těžkým úrazem.

Divím se, že to sami brňáci nevidí.

0 0
možnosti
S

slavex

3. 12. 2008 21:48
Úrazovka......................... ! ! !

Úrazovka v Brně byla a bude ať taková či maková,co  ale považuji za nehoráznost je plánované zrušení úrazovky ve Zlíně , doufám že toto Julínkovi "zlomí"vaz, taková blbina by normálního člověka nenapadla a nebo jak se u nás na Valašsku říká : To by blbého nenapadlo kdyby mu hubu rozbil ! ! ! Mišáku zaber šponu  ! ! ! R^

0 0
možnosti
T

Tom-T45

3. 12. 2008 21:44
Dostupnost MHD

Nějaj nechápu co autor myslí tou špatnou dostupností MHD, zastávka několika tramvajových linek je cca 300 m od hlavního vchodu.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

3. 12. 2008 21:37
Prosím

nechte bolševiky žvanit, ať si v Brně pořídí i třetí úrazovku, tři ředitele, 18 náměstků a 30 konkubín, my na to máme !!! Že soudruhu Ráthe ??

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.