Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

22. 3. 2009 21:23
Pozde,ale....prece!Tak,Paulczynski-mluvte!

Tykani?Nebo-vykacka?Mlceni=souhlas!?

0 0
možnosti
C

cojanato

22. 3. 2009 23:23
Re: Pozde,ale....prece!Tak,Paulczynski-mluvte!

To je ale náhoda, pane Ozvěno ! Bohužel asi fakt pozdě, lítáte si někde po světě a pak s křížkem po funusu? Pavouk už zdá se nedorazí a u nového článku diskuzi opět uzavřel.Rv

Snad až jindy a jinde, ne?;-D Mějte se !

0 0
možnosti
KV

rybizek

22. 3. 2009 20:09
Zdravim Vas pane Paulczynski

:-)R^

0 0
možnosti
JS

DeWalt

22. 3. 2009 20:00
Jen k tomu důvodu proč jsi zase zavedl totalitu názoru

Dobře jsem se pobavil;-D. Plně to vystihuje tvou etickou vybavenost ;-)

0 0
možnosti
KV

rybizek

22. 3. 2009 20:10
Re: Jen k tomu důvodu proč jsi zase zavedl totalitu názoru

rekl rozdivocelej odborar a prodavac stavebniho naradi.

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

22. 3. 2009 10:42
Co si myslím já?

Zkuste se prosím zamyslet nad tím, z čeho všeho v posledních letech celá naše společnost slevuje: homosexuálové se žení (nebo vdávají?), vykání se bere jako nějaký středověký přežitek, dvanáctiletý kluk na ulici s cigaretou v hubě je standard, zmalovaná třináctka se běžně před školou olizuje se spolužáky...zkrátky mám pocit, že čím dál tím více ukrajujeme ze svých hodnot a pravidel, které generace před námi budovaly. Můj fazit: cesta do pekel a skončíme jako starověké Řecko nebo Řím - rozložíme sami sebe

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

22. 3. 2009 10:48
Re: Co si myslím já?

P.S. Na toto téma jsem napsal kdysi také příspěvek. Zájemci si jej mohou přečíst na http://pospichal.blog.idnes.cz/c/67978/Jsem-vlastne-jeste-normalni.html

0 0
možnosti
TK

osvetitel

22. 3. 2009 7:55
Lide ,vase starosti bych potreboval!!

[>-];-D[>-]R^

0 0
možnosti
JN

5alfa

22. 3. 2009 7:42
Asi tak...

Tykání není neslušné, pokud se týká nickům a anonymních přispěvatelů.

Autor dorazil do divadla ve svetříku Armani. Lidé ve společenském jen zvedli obočí, dámy ve večením odvrátily zrak. Je to ostatně jeho věc, i když si růžový svetřík pořídil možná za víc, než jiní maturitní obleky. :-)

Jenže autor tady zkouší povídat, jak je to ve svetříku příma a v obleku fuj. Nakonec mohou ale všichni mít nádnerný kulturní zážitek.

Prostě "cojemidotoho", "coje mipotom" zkouší vynutit si vykání a zkouší zesměšnit tykání na základě toho, jak probíhá komunikace "face to face".

Ze správného výroku "vykání je slušné" zcela nelogicky usuzuje, že "tykání je neslušné"...:-P Pravidla oblékání na pláži by rád přizpůsobil tomu, co se nosí večer do divadla.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

22. 3. 2009 9:08
Re: Asi tak...

Inu, koho neznám, tomu vykám. To je elementární slušnost.

A to Vaše přirovnání trochu kulhá. Spíše jde o to, že do toho divadla by neměl chodit sice v obleku, ale od bláta. :-)

0 0
možnosti

3lipy

21. 3. 2009 23:51
Bože můj,

Petr má ale výdrž. Divím se, že takovým ubohým lidem, jaké jsem zde objevila vůbec odpovídá. Kašlala bych na ně. Fakt je to odpad společnosti

0 0
možnosti
RK

Radek0075

22. 3. 2009 0:11
Re: Bože můj,

Kdepak. Odpadem společnosti je politik, který komolí jména svým politickým oponentům, který neustále uráží členy jiných stran než je ta jeho, který se vydává za oběť totalitního režimu ačkoliv jí nikdy nebyl. Je to bezcharakterní gauner, který je pro své mocenské choutky použít jakýchkoliv prostředků. Vy si běžte třeba bežte na louku mezi Indiány chytat motýly a představovat si život v Ráji, ale nechápu proč se tady tak nesmyslně zastáváte člověka který si to ani v nejmenším nezaslouží. U nás je starosta člen ODS a těší se obrovské popularitě a to ne jen ze strany příznivců jeho strany. On totiž nikdy nešpiní koaliční partnery ani opozici, jeho práce je patrná na každém kroku. On ví, že to město nepatří jemu, ale jeho občanům. Ačkoliv se opět dostal do zastupitelstva Stř. kraje, sotva tam cokoliv prosadí neboť hejtmanem se stal MUDr. Rath. A já se ptám díky komu. Díky skvělé politice ČSSD? Ne. Díky arogantním lemplům z ODS jejichž jedinou snahou je jít přes mrtvoly. 

0 0
možnosti
JM

djsano

21. 3. 2009 19:58
To je jasné

Hele TY Lojzo, je to tak jak říkáš. Společensky významnější nabízí tykání a jelikož ty seš naprostá byzvýznamná nula s grácií filcky a inteligencí německého ovčáka po transplantaci hlavy, tak ti můžem tykat všichni a ty nám budeš dělat čubu, jasný?

0 0
možnosti
PP

pavouk první

21. 3. 2009 20:10
Re: To je jasné

Tak inteligentní příspěvek jsem už dlouho nečetl. Jednomu se až chce odpovědět stejnou mincí. A že na to slovní zásobu mám si pište. Ale s lůzou nediskutuji.

0 0
možnosti
C

cojanato

21. 3. 2009 19:58
Vy mně můžete drahý conajato "bozkávat v riť " (říká Pavouk)

....a dále dodává (cituji i s chybami) ... "Bozkávat v riť může conajato noikoliv politikovi, ale Pavoukovi. I když možná jako politikovui taky. Copak si vážně mylíte, že je volič ODS?" /viz níže v "diskusi/

Pane PAULCZYŇSKI, !již jsem od Vás, a nejen já, slyšel i horší vulgarity. Často se vyjadřujete se jako hulvát.  Proto Vám mohu odpovědět podobně, jako to již učinil někdo přede mnou.

!Nevěděl jsem, že dnes vznesete takové přání o "bozkávání" riti. 

Lituji, ale nemohu Vášemu přání bohužel vyhovět. Netušil jsem, že se třeba cítíte nějak osamocen nebo jako gay. Pak Vám doporučuji zajít do nějakého "vyhlášeného" podniku nebo zavolat na nějakou z mnoha existujících telef.linek, tam Vám zcela určitě někdo vyhoví a nebude možná jen jeden! Přeji Vám příjemné povyražení a opravdovou rozkoš!

0 0
možnosti
PP

pavouk první

21. 3. 2009 19:46
téte a téte

Systém nezná všechny znaky, já to napsal tak jak se to píše

0 0
možnosti
C

cojanato

21. 3. 2009 20:22
Re: téte a téte...(?)....Tady seš na NETU, Pavouku !

No, Paulczynski Pavouk se zase předvádí !8-o .... To víte, skoro měsíc odříznut na výletě v Austrálii, pohodička, dokonalá nirvána a k tomu pár absťáků - hlad po žumpě českých médií. Tak se nám ten žumpovní "autor"a přispěvatel Rudobolševník Paulczyňski zase z té Austrálie vrátil ! Ani žraloci už na něho neměli chutě. A již nám na médiích začal opět produkovat nějaké ty svoje duševní zvratky. Po absťácích si troufne akorát sprostě rýpnout do prof.Švejnara a přitom trochu zalichotí kamarádovi Edovi z ODS, pak jen tak na oko zase o komunistech nebo oranžových i zelených. Jen na kámoše Grebeníčka nebo Filipa si nedovolí. Že si raději nekoupil znovu tu letenku - "kamkoliv pryč"!!! RvX

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.