Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nordicoski

18. 5. 2009 20:06
Národní divadlo

Poznámka off-topic: nechápu, proč se to divadlo jmenuje Národní. U pražského Národního divadla je to, vzhledem k minulosti, logické. Ale v Brně? Pokud se nemýlím, bylo postaveno jako německé Městské divadlo. To máme v Brně tak málo sebevědomí, že musíme mít "Národní" divadlo? Spíš bych si uměl představit název Moravské zemské divadlo. A nebo prostě Mahenovo. Stejně si scuka dávám "u Mahenky", ne u Národního.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

18. 5. 2009 20:26
Re: Národní divadlo

R^Mluvíte mi z duše. Ještě když jsem byl radním, pokoušel jsem se to změnit, ale lidovci se mnou vyběhli. Kultura je totiž jejich doména.

0 0
možnosti
C

cojanato

18. 5. 2009 14:20
Pavoukovy drby z divadelních sfér, aneb drby bolševika.

Paulczyňski, kontroverzní komunální politik, podnikatel, rodák z Bronxu, chovatel jedovatých pavouků, cestovatel a možná i budoucí emigrant, všeznalec všeho dění i zákulisních praktik a intrik, odborník na bonzování i udavačství, reportét, zpravodaj, publicista i kritik kde čeho, odborník na umění i provinciální show, mediální hvězda a Superstar, se i zde opět předvedla v plné záři. 

Paulczyňski autor, dramaturg, rejža, nápověda i kulisák v jedné osobě ? A herec !;-D

Paulczyňski Supestar !!........

http://zs-01.chytrak.cz/foto/Foto_clanky/Revizor/PP.htm

0 0
možnosti
E

endousek

18. 5. 2009 12:24
Dvořák a divadlo, to nejde dohromady

Myslim, ze tady jste slapl naprosto vedle. Dvorak jako principal je naprosty nicitel vseho, co jeste v brnenskem divadle divadelniho zustalo. Jestli povazujete za kvalifikaci top manazera predchozi vyhazov z ND, Dvorakovy kecy na tema stretu zajmu apod. tak mate pravdu. Pri vyberu vedoucich jednotlivych teles taky slapl pekne vedle (napr. Drimalova) . Zatim co se v divadle produciruji pochybne existence typu Landa, pulka techniky zarizuje principalovi dustojne bydleni a nakupuje se pro pana reditele auto, aby mohl jezdit za svymi privatnimi ksefty. Dokonce se mu povedlo dosahnout toho, ze se snad poprve pri predstaveni v Brne bucelo. Nevim co se skryva za paktem Onderka / Dvorak, ale prekotna defenestrace predchoziho reditele mne utvrzuje v presvedceni, ze je neco shnileho... Mrzi mne co se s brnenskym divadlem deje, ale jiz kdyz se Dvorak hrnul do Brna jsem psal nekde na netu, ze tam kam jsme chodili na svickovou, jsme mohli chodit na kaviar se sampanskym. Ted tam budou jen hambace.  

0 0
možnosti
PP

pavouk první

18. 5. 2009 12:35
Re: Dvořák a divadlo, to nejde dohromady

Myslím, že je mnoho těch, co Váš názor nesdílí. Včetně mne. Já tam začal po mnoha letech chodit. Máte-li důkazy na to, co píšete o řediteli, pak podejte trestní oznámení.

P.S. Na jakém kusu se bučelo, prosím?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 5. 2009 12:22
Schází se s odborářskou frkcí, kteří...????

jSnad s frakcí, která nereprazentuje ....

Absolutní nonsens.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

18. 5. 2009 12:30
Re: Schází se s odborářskou frkcí, kteří...????

A kde jste prosím nalezl frkci místo frakce? Já to teď přečetl znovu a nenašel jsem to. I když nejsem jistě neomylný.

0 0
možnosti
G

grandaunt

18. 5. 2009 11:38
A konkrétně?

Trochu mi v článku chybí, co konkrétně mělo být předmětem udání, proč se jedná jen o klepy a dohady a jak je tedy možné, že to vedlo k nařízení auditu?

Dozvíme se, jak činnost "udavačů" hodnotíte a na čí stranu se stavíte, tedy známe váš subjektivní názor, ale už se nedozvíme, co vlastně hodnotíte. Dát straně, se kterou nesouhlasíte, nálepku "rudé odbory," no to umí každý, že jo. Každý druhý blogger tu používá silné výrazy, to není žádný kumšt. Trochu mi to připomíná, když komunisti chtěli, aby všichni odsoudili Několik vět, ale přečíst to nikomu nedali.

0 0
možnosti