Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Akia

18. 9. 2009 16:11
Souhlas

Souhlasím s autorem článku, vidím to stejně.

0 0
možnosti
E

echo.3

19. 9. 2009 13:29
Re: Souhlas......?? Dobré je číst i mezi řádky

Je to vždy působivé, vidět někoho, kdo s tímto autorem souhlasí (někdy dokonce se vším) nebo když to vidí úplně stejně.:-)

Já třeba to s tím radarem a Pavoukovým voláním po Bushovi nevidím zrovna upřímné. Připadá mi to u soudruha Paulczynského jako hraní divadélka a snaha za každou cenu upoutat na sebe pozornost.

Proto zde čtu ze zásady i celé diskuze a názory druhých, hlavně i těch smazaných příspěvků!, ať jsou od kohokoliv.  Pochopitelně, že hrubě-vulgární příspěvky nemám rád, ale u Pavouka bývají kupodivu mezi smazanými i ty slušnější.

0 0
možnosti
C

ctenar1970

18. 9. 2009 13:04
radar

nebo misto v prd...Amiku?

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

18. 9. 2009 6:50
Vidím to stejně

Družba Schroeder -Putin budíž dalším varováním.KarmaR^

0 0
možnosti
PP

paulczynski

18. 9. 2009 8:55
Re: Vidím to stejně

Dežo, díky za virtuální karmu. Ale když ji není kam dát. Redakce je přísná. Posoudila některé mé výroky zy nekorektní a i když jsem je odstranil, nechali to vyřazeno. A už to mělo karmu 27.;-D

0 0
možnosti
E

echo.3

17. 9. 2009 21:19
Radar a Lisabon - Paulczynski, se všemi i proti všem.

"Takhle prosím ne, pane prezidente!" (12.11.2008), (cituji)......."Václav Klaus, je  můj čestný předseda a nedostižný vzor. V tenise, ekonomickém rozhledu, píli. (Jenom v golfu jsem lepší.).... Jistě s ním lze v lecčems polemizovat,.....Detaily, které jsem byl schopen přehlédnout......

Pan prezident, aby vyjádřil svůj odpor k obskurnímu dokumentu zvanému Lisabonská smlouva se vydal do Irska, aby si zanotoval s těmi, co shodili se stolu Lisabonskou smlouvu. Když to Irové udělali, měl jsem i já "prasečí radost". Řada článků na mém webu je toho důkazem.....

Před námi je naprosto zásadní rozhodnutí, které ovlivní náš geologicko-vojenský prostor (geológové žasnou !!) na desítky let dopředu......umístění radaru na našem území. .....

Bohužel,....Topolánek má v tomto případě mnohem více předvídavosti, než intelektuální profesor. Ten "kšeft" radar za Lisabon je prostě jedinou možností.

A proto prosím, pane prezidente. Ukažte svůj nadhled a vyměňte spolu s Mirkem Topolánkem radar za Lisabon."

0 0
možnosti
E

echo.3

17. 9. 2009 21:37
Re: Radar a Lisabon - Paulczynski, se všemi i proti všem.

Málem bych zapomněl.  Zde je pro čtenáře odkaz na ten Váš skvostný článek:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/57627/Takhle-prosim-ne-pane-prezidente.html

0 0
možnosti
JM

zeolit

17. 9. 2009 20:20
V chápání politiky, holt, musíme být flexibilní.

O US radar jsem hodně stál. K tomu nedojde. Snažím se najít na tom také něco pozitivního. Většina národa /tedy i nekomunisté/ si radar nepřála. Ve volbách by na této věci Paroubek a Filip jenom profitovali. Mají po žouželkách!

Hussein Obama jako prioritu vidí v porážce Talibanu. To je docela bohulibý cíl. Bez Ruska by se mu to nemohlo podařit. Proto Medveděv mu povolil přepravu vojáků přes území Ruska. A potom je tady také Čína... Česko není pupkem světa. Nemusíme nikomu lézt do zadku, ale musíme chápat, že supervelmoc může mít svoje zájmy. Kdyby to tak nebylo, bylo by to asi divné...

[>-]EU[>-]

0 0
možnosti
JN

5alfa

17. 9. 2009 19:37
Pavouku...

Ano, je zvláštní, že levice má radost.

Pokud to postavíme do světla mnohých výroků rok-dva zpět "Levicová lůzo, radar bude, Topolánek povládne a Lisabon NEbude".

Nepřekvapuje mne reciproční nadšení a pocit zadostiučinění ve stylu "Ještě se kluci a holky pomodlete s lidovci za Iry, nebo vám nevyjde ani ten Lisabon"

Takže typicky naše a zlomyslné „Zabili jste mi strejčka, tak tu máte přes držku.“ A čím menší by byla arogance rok-dva zpět, tím menší radost bychom dneska možná registrovali. 

0 0
možnosti
KV

rybizek

17. 9. 2009 18:40
Zbytecna debata nad rozlitym mlekem!

Prodrbal se cas kdy se melo podepsat a uzavrit a dneska pri odstoupeni ze strany Obamy se mohlo vyjednat velmi vyhodnou odstupne pro Cesko.....daleko vic me zajima Vas nazor jako aktivniho clena ODS co rikate na ZVYSENI DPH  a DANE Z PREVODU NEMOVITOSTI ?!  

0 0
možnosti
KV

rybizek

17. 9. 2009 18:42
Re: Zbytecna debata nad rozlitym mlekem!

jako navrh z dilny ODS.....

0 0
možnosti
L

letitevso

17. 9. 2009 18:13
Na nejake obavy je uz pozde!! Cesi dali ve vetsine

svym nazorem do predu najevo, ze nic vojenskeho ze strany USA si na svem uzemi nepreji,a ten zbytek ktery byl pro,nevedel co by z toho "vyrazil", coz se uduvodnovalo jako takticke vyjednavani a nelezeni do US pozadi!;-D Takze ve vetsine Cesi sami dali najevo jako po druhe svetove valce,kam patri a kam "chteji"! Po druhe valce to sice byla "pouze" polovina Cechoslovaku" ,ale zato mela vydatnou pomoc ze zhora! ;-) Pokud nekdo ocekaval od Obami zese bude chovat jinak,vzhledem ktomu ke ktere rase svych rodicu vice tihne,a ze vzdy povazoval USA za rasistickou a nespravedlivou,tak je naivni bambula! Otazkou je pouze z jakeho duvodu mu to zvoleni ti cose zanim schovavaji umoznili, a zda z toho BORDELU ktery zdedil po Bushovi neco vyresi k lepsimu ,nebo zda z toho udela jeste vetsi bordel !

0 0
možnosti
WS

wandering star

17. 9. 2009 17:09
Taky doufám, že za ty zbývající 3 roky

toho příliš mnoho zk...it nestihne, ale když on je dost rychlej...

0 0
možnosti
PP

paulczynski

17. 9. 2009 17:16
Re: Taky doufám, že za ty zbývající 3 roky

Bojím se, že budou rychlejší ti co byli rychlí u JFK.8-o

0 0
možnosti
A

AXN

17. 9. 2009 17:01
Paulczynski správně provokativní.

Toto téma jsem dnes od Pavouka očekával. Vyrovnal se s ním výborně svým obyklým ironickým nadhledem. Určitě to vyvolá divočejší diskusi. Potvrzuje se zde známá pravda, že když má Paulczinski nosné téma, tak vždy zazáří. V případě námětové nouze píše všedně. Ale dnes karma !

0 0
možnosti
PP

paulczynski

17. 9. 2009 17:18
Re: Paulczynski správně provokativní.

Kurňa, a co zítra. Asi něco o Eurosajuzu. Už zas cosik chtějí zakazovat. Asi aby srovnali to, že už můžou být křivý banány a okurky.

0 0
možnosti