Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

27. 3. 2012 10:50
ODS prokazuje stále dokola a dokola že je nereformovatelná

Když V.K. prvně hovořil o nutnosti založit pravicou stranu, tak první námitka (myslím, že ji tehdy řekl Macek) byla: Kde vezmeme minimálně 300milionů,které na rozjezd nezbytně potřebujeme?Domnívám se, že zo byl tehdy Čermák kdo řekl:To se zařídí! Čili to jak se  peníze na rozjezd ODS sehnaly daly této straně do vínku schizma,se kterým se potýká stále dokola: "Černé peníze".Ne ideje, ale   programové "Účel světí prostředky"jsou důvodem,proč je ODS na cestě do vytracena.

To,že je ODS od samého začátku stranou bez idejí a pravicových už vůbec, prokázal Klaus, když zcela zbytečně uhnul železničářskému Duškovi jen když se zmínil o stávce a tím znemožnil racionalizaci Českých drah, stejně tak se podělal před výhružkami ostravských odborových bosů, že hutníci a horníci vyjdou do ulic a nalil zcela zbytečně miliardy do  dolů a hutí místo jejich rychlé privatizace. A o tom, co provedl s bankami nemá přece smysl hovořit.A to vždy říkal, že lady T. byla jeho vzor.  ODS pravicová strana? K smíchu!

0 0
možnosti
D

dýmka

27. 3. 2012 10:23
Sorosi, omlouvám se, ale to stojí za opakování!

ODS není hegemon pravice, ale privatizátor veřejných financí a TOP 09 její servisní organizace. A je načase vypláchnou ten Augiášův chlév. Už bylo zlodějiny pod taktovkou ODS dost! Pro mě jako pravicového voliče je tato situace tragická neb netuším koho volit. Celá pravice, která je v parlamentu nejen, že znemožnila sebe, ale i celou pravicovou politiku. Nikdo neudělal v současné době víc pro KSČ než právě ODS. Kam tedy kráčí? Členové do kriminálu a strana na hnojiště dějin.

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 3. 2012 22:23
Vidím to trošku jinak

Vaše strana si ( zcela nepochopitelně bývalým vedením strany ) objednala a zaplatila kauzu na zničení veverek. Kauza si ale začala žít svůj vlastní život a obravcí se protí objednatelům. !!

Nebo vám o tom Tluchoř, Langer, Pavka ........a chlap s gulama  nic neřekli ?  ?;-D

0 0
možnosti
S

Světlonoš_v04

24. 3. 2012 22:39
naprosto zcestný pohled

ODS byla mafiánskou organizací od samého počátku a Klaus je semeništěm zla a korupce v této zemi. Teprve v poslední době si národ začíná uvědomovat to, co veděli intelektuálové od počátku

http://www.youtube.com/watch?v=CtzQDantj6A

2 0
možnosti
C

coj@nato.01

25. 3. 2012 21:31
Re: naprosto zcestný pohled

R^...Klaus a jeho kohorta podvodniku, estebaku a zlocineckych typku, jsou prokleprokletim teto zeme.:-/ ....K(s)indl, Triska, Koecher, Kozeny, Bem a. mnoho dalsich.

1 0
možnosti
S

Soros

24. 3. 2012 12:43
Kam kráčí ODS? Vážně to chcete vědět?

ODS není hegemon pravice, ale privatizátor veřejných financí a TOP 09 její servisní organizace. A je načase vypláchnou ten Augiášův chlév. Už bylo zlodějiny pod taktovkou ODS dost! Pro mě jako pravicového voliče je tato situace tragická neb netuším koho volit. Celá pravice, která je v parlamentu nejen, že znemožnila sebe, ale i celou pravicovou politiku. Nikdo neudělal v současné době víc pro KSČ než právě ODS. Kam tedy kráčí? Členové do kriminálu a strana na hnojiště dějin.

4 0
možnosti
RF

franc@fírek nevl.dvojče

24. 3. 2012 21:26
Re: Kam kráčí ODS? Vážně to chcete vědět?

:-) Autor Paulcynsky z vaseho prispevku nadsen nebude, ale ja s vami souhlasim temer na sto procent. Oni ti maskovani levicaci a byvali soudruzi (viz Matejka od SSO) hraji hru na vsechny strany, jenze uz jsou pruhledni, davno se prozradili. Vycisteni Augiasovych chlevu je ukolem prvoradym.

1 0
možnosti
C

coj@nato.01

23. 3. 2012 11:21
...bouchání do stolů a body zlomu...

:-) Paulczyňski, vy se nezdáte, jak vy to vlastně děláte,....že se u vás musím vždycky trpně usmát ?

2 0
možnosti
RF

franc@fírek nevl.dvojče

24. 3. 2012 21:27
Re: ...bouchání do stolů a body zlomu...

:-)

0 0
možnosti
A

al.mucha

20. 3. 2012 18:37
Paulczynski, mohl byste tento svůj příspěvek přihlásit

na nejbližším sjezdu KS..ODS (čo to táram) do diskuze a nazvat ho třeba Vize 2200. Budete mít úspěch. Vaši macešskou stranu už může obrodit jen situace, kdy budou ve věznicích vznikat tajné buňky vašich bývalích členů, které budou šířit své prapůvodní idee.

Ještě by mě zajímalo, s jakými ideály jste v dávnověku vstupoval do vaší mateřské strany? A odkud znáte slovo "hegemon"? (VUML?)

3 0
možnosti
PP

echo.3.

21. 3. 2012 15:21
Re: Paulczynski, mohl byste tento svůj příspěvek přihlásit

Takova pavoukovita bezpaternost a farizejstvi, se vidi opravdu ne vzdy.

Paulczynsky v tom exceluje.

:o)

3 0
možnosti

haes

20. 3. 2012 17:49
Pane Paulczynski,

dobrá sebereflexe z řad ODS. Toto ale myslíte vážně: "... jedinou stranu, která má hájit osobní svobodu a osobní zodpovědnost"? Nebo jste slepý? Nebo to myslíte jenom jako provokaci?

0 0
možnosti

haes

20. 3. 2012 17:52
Re: Pane Paulczynski,

Pro mnoho občanů byla ODS v  90. letech garantem svobody a obhájcem volného trhu. Jiří Payne spoluzakládal ODS s Václavem Klausem, předseda Petr Mach vstoupil do ODS po tzv. sarajevském atentátu v roce 1997. Tito lidé se nezměnili, změnila se ODS, a proto založili Stranu svobodných občanů, aby opět existovala v České republice strana hájící principy svobody. Ovšem 90% našich členů nikdy nebylo v žádné politické straně.

https://www.svobodni.cz/9-program/50-otazky-a-odpovedi/

0 0
možnosti
OP

Bětka

20. 3. 2012 16:20
ODS 1

Ve včerejším /19.3./ HP byl Alexandr Mitrofanov.Na jeden dotaz odpověděl, že u nás není poltická kultura. Jedna generace na změnu nestačí. za sebe bych řekla, že našemu národu nepomůže výměna ani 10 generací. Máme to nějak v sobě. Takové to hamtyhamty,ať se mám já dobře,třeba i na úkor souseda. Mnoha lidem uniká, co je to stát-je to virtuální dojná kráva, která je povinna nám zajistit pečené holuby do úst.

Vrátím se k ODS. Mladí, vzdělaní a odhodlaní členové se najdou. To by je ovšem ti staří mazáci museli k něčemu pustit. Nedávno se volili kandidáti do krajských voleb. Všechno je dopředu tak domluvené,ten zavolá tomu,ten onomu a výsledek je ten,že na volitelných místech jsou zase ti, kteří tam sedí už 2 období. Při parlamentních volbách je to stejné. myšlení ve stylu: sice jsem oblasti nic nepřinesl,ale potřebuju ještě našetřit dceři na barák, nějaká ta pozornost se taky vyskytne,tak snad do důchodu dosloužím.

0 0
možnosti
OP

Bětka

20. 3. 2012 16:27
Re: ODS 2

V parlamentu hlavně do výboru,ať jsou příplatky. A když popostrčím Pepovu firmu,pomůže mě zajistit byt skoro zadarmo,ať ho pak můžu dobře prodat. Ruka ruku myje.

Takže schody se sice zametají seshora,ale změny ve straně můžou jít jedině zespodu. Jen asi není ke změně dostatečná síla.

Nejvíc mě na celé vládnoucí partě štve, že my,co vytváříme hodnoty a sypeme do bezedné pokladnice,stále hůř a hůř živíme celou tu bandu náměstků,asistentů a podržtašek,kteří nám víc a víc ztěžují život. Na sobě nešetří, odměny si nezrušili. Tím štvou lidi nejvíc, kdyby začali u sebe, tak ledacos překousneme,ale takto?

0 0
možnosti
MH

Martin_H

20. 3. 2012 15:53
Jste vážně tak naivní

...že hážete vinu za protesty JEN na ministra financí?? Oni ti demonstranti, pokud vím, neměli transparent "Kalousku odstup!".

Problém je daleko širší. Kdo ho nevidí, zahrává si s ohněm...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.